Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.887
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.887
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist, Bitcoin ve 3 Altcoin için Tahmin Yaptı: Coinlerinizi Satın!

Popüler bir kripto para birimi traderı ve analisti, bir uyarı ile Bitcoin (BTC) için yükseliş eğiliminde olduğunu belirtiyor. Ayrıca altcoin’ler için düşüncelerini aktarıyor. İşte Altcoin Sherpa’nın yorumları…

Altcoin Sherpa’dan Bitcoin yorumu

Altcoin Sherpa, 174,900 Twitter takipçisine Bitcoin konusunda “ihtiyatlı bir şekilde yükseliş” yaptığını söylerken, düzeltmelerin geçmişte BTC’nin yukarı yönlü hareketlerini tipik olarak izlediğini belirtti. Analiste göre, 36.000 ila 37.000 dolar arasındaki kilit destek seviyesi kırılırsa yükseliş tezi geçersiz olacak. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BTC, 35.000 dolar seviyelerine geriledi. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

BTC: Yüksek zaman dilimi çizelgelerinde 36.000 – 37.000 doları kaybedene kadar temkinli bir şekilde yükselişe devam etsem de, bu hareketlerin her birinin hızla geri çekildiğini not etmek önemlidir. Yine de birkaç madde:

Şubat ve Mart aylarında bazı büyük hareketler gördük ve ardından hızlı bir geri dönüş oldu.

“Pump” ve “dump’lar” son birkaç hafta içinde gözle görülür şekilde küçüldü.

Potansiyel yeni dip seviyelerinden önce 50.000 – 55.000 dolar arasında bir pump göreceğimiz konusunda hala umutluyum/inanıyorum.

Analist, altcoin analizini de paylaştı

Altcoin Sherpa, APE için iki olası senaryo ortaya koyarken, tokenın mevcut bölgede kalmaktan ziyade mevcut aralıktan çıkma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor. Token için ilk olasılığın 19 – 20 dolar arasında V şeklinde bir dönüş ve sonrasında büyük fiyat düşüşleri olduğunu; ikinci olasılığın ise, fiyatın bir süreliğine 15 – 17 dolar arasında düşmesi ve ardından daha sürdürülebilir bir hareket gördüğümüz, daha uzun, sürdürülebilir yükselişe geçmesi olduğunu belirtiyor. İlkinin olasılığının daha yüksek olduğunu düşünüyor.

Öte yandan Altcoin Sherpa, Looks Rare’in (LOOKS) mevcut seviyelerden yüzde 10’un üzerinde değer kazanacağını söylüyor. LOOKS’un 2 dolara yükselmesi durumunda kısmi satışlar yapacağını belirtiyor.

Son olarak NEAR’dan bahseden Altcoin Sherpa, dört saatlik grafikte 200 hareketli ortalamanın altında işlem yaparken NEAR’ın şu anda önemli bir 0,5 Fibonacci direnç seviyesine yaklaştığını gösteren bir grafik kullanarak, yatırımcıların artık tokendaki pozisyonlarını azaltmaları gerektiğini söylüyor. Yatırımcılara, “yakında biraz kâr elde etmeye hazır olun,” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir