Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.791
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.791
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist Bitcoin, Solana ve ETH İçin Sıradaki Seviyeleri Verdi!

Kripto analisti Pentoshi, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) için sırada ne olduğu konusunu tartışıyor. Yakından takip edilen kripto stratejisti, Bitcoin (BTC) ve akıllı sözleşme platformları Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) için neler olduğuna yönelik tahminlerde bulunuyor. Detaylar blog.coinmuhendisi.com’da.

Solana için yeni görünüm

Takma adlı kripto analisti Pentoshi, 475.500 Twitter takipçisine, her ne kadar BTC‘de düşüş eğiliminde olsa da, düzeltme eğilimine devam etmeden önce yükselmesini beklediğini söyledi. Analist “BTC: Önyargı, yeni diplerden önce daha düşük yüksekler için hala mümkün” ifadelerin kullandı. Analist, aşağı yönlü bir düşük yüksek yapı göstermeden önce Bitcoin’in 46.000 dolarda dirence yakın toparlandığını görüyor. Ancak Pentoshi, sıçramanın potansiyel olarak Bitcoin’i 50.000 doların üzerine çıkarabileceğini söylüyor. Ayrıca analist, “Bence şu an için gidebileceği en yüksek yer 53.000 dolar. Ama önce, bu tedarik alanı üzerinden çalışması gerekiyor (yaklaşık 46.000 dolar). (Orada haftalar geçirdik)” diyor.

Kripto traderı, önde gelen akıllı sözleşme platformunun bir sonraki rallisinin yetersiz kalacağını söyleyerek Ethereum’da da düşüş gösteriyor. Analist konuya ilişkin olarak şöyle diyor:

Bence bu kırmızı kutu için geçerli ve oraya vardığında BTC’min geri kalanını boşaltacak. Mevcut piyasa yapısında daha düşük bir yüksek ve arzın gelmesi için mantıklı alan. Ayrıca bunun gibi yüksek zaman çizelgesi çizelgelerine odaklanacak ve sadece düşük zaman dilimlerini özel olarak takas edecek.

Pentoshi’nin grafiğine bakıldığında analist, 2.000 dolara dik bir düzeltme hareketi yapmadan önce 3.500 dolara bir ETH rallisi öngörüyor. Traderın listesindeki son kripto para, Pentoshi’nin 130 dolarda desteği tutamazsa bir satış olayını ateşleme riski altında olduğunu söylediği Solana. Trader: “Aşağıda herhangi bir destek görüyor musunuz? Sıçramalar satış içindir” ifadesini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir