Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.326
% 3.79
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.326
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist, Bitcoin İçin Kısa, Orta ve Uzun Vadeli Tahminlerini Açıkladı!

Kıdemli analist Tone Vays, en iyi kripto momentum metriklerinin zayıflık göstermesine rağmen Bitcoin (BTC) üzerinde yükselişe devam ettiğini söyledi. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Tone Vays: Kritik Bitcoin metrikleri korkunç görünüyor!

Yeni analizinde deneyimli kripto analisti Tone Vays, 119.000 abonesine, Bitcoin’in MACD, Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve CMF göstergelerinin hepsinin “korkunç” göründüğünü söylüyor. Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

MACD çok düşüşte. RSI… RSI şu anda biraz kötü, bunun hakkında konuşmak bile istemiyorum ve CMF kötü durumda. Osilatörler korkunç görünüyor.

Tone Vays: Henüz lider kripto parada düşüşte değilim!

Bir kripto paranın MACD’si, daha kısa vadeli bir hareketli ortalamadan uzun vadeli bir hareketli ortalamanın çıkarılmasıyla oluşturulan bir momentum göstergesidir. Bir varlığın RSI’si, bir varlığın aşırı alınıp satılmadığını gösterirken, CMF’si belirli bir süre boyunca bir menkul kıymetin alım ve satım baskısını ölçmek için kullanılan bir ölçüdür.

Düşüş göstergelerine rağmen Tone Vays, henüz kendisini ilgilendirecek seviyelerin altına düşmediği için piyasa değerine göre en iyi kripto parada yükselişini sürdürdüğünü söylüyor. Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Hala yükselişteyiz. Benim endişe hattıma henüz dokunulmadı. Bence bugün (BTC için) güzel bir gün olacak, bence bu (en son aşağı doğru olan) mum insanları sarsmak için bir anormallik. Ticaret dünyasında hiçbir şey basit değildir, bu yüzden çok çok yükseliş eğilimindeyim.

Tone Vays: Saatlik grafiklerde yükselişte değilim….

Ancak Tone Vays, yükseliş eğiliminin orta zaman dilimlerine doğru olduğunu belirtiyor. Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu anda daha geniş zaman dilimlerinde yükselişe geçmek dışında söyleyebileceğim pek bir şey yok. Günlük zaman çerçevesi, dört günlük zaman çerçevesi, haftalık zaman çerçevesi, yükselişe devam ediyorum. Bu bir saatlik zaman diliminde iyimser miyim? Pek değil, daha tarafsızım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir