Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.909
% 1.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.909
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Bitcoin Düşerken Bu 4 Altcoin’den Satın Alın!

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) düşüş yaşarken yatırımcılar altcoin’lere bakıyor. CryptoBusy isimli Youtube kanalının sunucusu Josh; teknik analizleri, dikkat edilmesi gereken kilit seviyeleri ve fiyat tahminlerini gözden geçirerek patlayacak en iyi 4 altcoin projesini açıkladı. İşte detaylar…

Bitcoin düşerken analist VRA ve GLMR’a dikkat çekti

Kripto para analisti Josh, öncelikle içerik oluşturucuların çalışmalarından kazanmaları ve reklam harcamaları için değer elde etmeleri için adil bir sistem oluşturmayı amaçlayan yeni nesil video paylaşım platformu olan Verasity’den (VRA) bahsetti. Analiste göre VRA’da talep seviyesine girdikten sonra, daha düşük zaman diliminde formasyonun kırılmasını bekleyebiliriz. Analist satın alım bölgesinin ATH yaptığını belirtirken iyi bir risk/ödül için stop-loss değerinin 0.075 doların hemen altında ayarlanabileceğini belirtiyor. Altcoin’in 0.012 doların altına düşmeyeceğini düşünüyor.

İkinci olarak Moonbeam’den (GLMR) bahseden analist,  GMLR’ın 2.40 dolarlık alanı vurmaya başlaması durumunda yukarı yönlü harekete geçileceğini ifade ediyor. Bu nedenle coin’in 16 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) çıkacağına inandığını söylüyor.  Rastgele bir mum çubuğunun, yüzde 55’e varan artışa yol açabileceğini belirtiyor.

KCS ve SNX için neler bekleniyor?

Listedeki bir sonraki altcoin KuCoin Token (KCS). coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi KCS, kripto para birimi borsası KuCoin’in yerel tokenıdır. Analist, KCS’te yapılan coin yakımlarına dikkat çekerek “çok fazla potansiyel var,” diyor. Güzel bir talep düzeyi olduğunu aktaran analist, 16-17 dolar aralığında çok fazla satın alım baskısının görüleceğini belirtiyor. KCS’in yakında sıçrama yaşayacağını düşünen analist, rekor olan 28, 29 doların görüleceğini umuyor.

Analist: Bitcoin Düşerken Bu 4 Altcoin’den Satın Alın!

Listede yer alan son altcoin Synthetix (SNX) oldu. Synthetix, çok çeşitli kripto ve kripto dışı varlıklara on-chain yatırım yapılmasını sağlayan bir DeFi protokolüdür.  Analiste göre bu coin’de talep seviyesi 3.30 dolar ve 4.30 dolar civarında. Zirveye çıkılırsa çok büyük bir kazanç elde edilecek. Analist, kazanç miktarının yüzde 528 civarında olabileceğini düşünüyor. Mevcut 3.5 dolar seviyesinde ise aşırı satım bölgesinde olduğumuzu belirtiyor. Yazıyı sonlandırırken, bunların yalnızca analist görüşü olduğunu ve her yatırımcının kendi araştırması doğrultusunda yatırım yapması gerektiğini belirtmek isteriz.

Analist: Bitcoin Düşerken Bu 4 Altcoin’den Satın Alın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir