Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.889
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.889
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Analist: Bitcoin 30 Bin Dolardan Önce Bu Seviyeleri Görecek!

Popüler kripto analisti Credible Crypto, yakın tarihli Bitcoin (BTC) analizlerinde, piyasa liderinin 30 bin dolara düşmeden önce ATH fiyatını aşacağını söylüyor.

Popüler analist, Bitcoin’in dipten önce ATH yapacağını söylüyor

Gittikçe daha fazla analist Bitcoin fiyatı için büyük bir düşüş için çağrıda bulundukça, yükseliş perspektifleri esas olarak makro faktörler nedeniyle uzun vadede sınırlı kalmaya devam ediyor. Ancak Credible Crypto için, lider kripto para birimi piyasayı eşit derecede şaşırtabilir. Analiste göre ATH seviyelerine ve hatta altı haneye doğru boğa koşusuna devam edebilir.

Nedeni tarihsel bağlamda yatmaktadır. 2019’da olduğu gibi önceki yıllarda, piyasa bir kapitülasyon olayı beklediğinde Bitcoin (BTC) yukarıya dönmeyi başardı. Bir makro zirve gördükten sonra Mart 2020’de olduğu gibi çok daha sonra beklenen düşükleri süpürdü ve bu nedenle, bu sefer benzer olabileceğine inanmak için her türlü neden var.

Bitcoin fiyatı çöküşten önce 6 haneli hedefine ulaşabilir

Elliott Waves teorisi ile Bitcoin’i incelediği bir videoda, Credible Crypto, likiditeyi 30.000 dolar veya altında alabilecek bir düşüşten önce BTC fiyatı için 100.000 ila 200.000 dolar arasında yeni bir makro zirve belirliyor. Analiste göre:

Birikmiş bu düşükler – onları şimdi almak zorunda değiliz; beşinci dalga için çok iyi devam edebiliriz. Kasım 2021’in ATH seviyesinden sonra diplerin bir süpürülmesini beklemekte yanlış bir şey. Ama yine de, piyasa bağlamına ve gördüğüm diğer her şeye dayanarak, bunun biraz daha olası olduğunu düşünüyorum; Bence bu düşük seviyeleri kullanmamamız ve sadece yükselmeye devam etmemiz çok daha olası.

Kapitülasyon “olmayabilir”

Aynı sonuç, on-chain analitik platformu CryptoQuant tarafından 3 Mayıs’ta yapılan araştırmanın temelini oluşturdu. Borsalara azalan girişleri analiz eden CryptoQuant’ın Quicktake serisine katkıda bulunan bir analist, yatırımcıların kendilerini bir “kapitülasyon” ve satış dalgası için hazırlamadıklarını savunuyor. Girişler, bu yılın Ocak ayından sonra “hızlı bir şekilde düştü”, çıkışlar ise artış eğilimini sürdürdü. Analist durumu şöyle özetliyor:

Bu nedenle, piyasa genel olarak medyanın tahmin ettiği kadar şiddetli bir şekilde eğilim göstermeye devam ederse ve beklenmedik (öngörülemeyen) korkunç olaylar olmazsa, yengeç tekrarlanabilir, ancak kapitülasyon gerçekleşmeyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir