Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.185
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.185
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist, Binance’deki Bu Altcoin’de Güçlü Hareket Bekliyor!

Türkiye’deki altcoin yatırımcılarının yakından takip ettiği bir kripto para analisti olan Bozokcoin (bozok6), Binance’te işlem gören bir projeye dikkat çekti. İşte detaylar…

Binance’te işlem göre bu altcoin için sırada neler var?

Bozokcoin, Binance’te yeni işlem görmeye başlayan bir altcoin olan Beta Finance (BETA) hakkında yorumlarını paylaştı. Analist, “Beta binance de yeni coinlerden birisi sayılır…çıktığı günden beri epeyce düşmüş dibini yapmış…trade amaçlı paylaşmıştım fakat potansiyeli epey yüksek görünüyor, o yüzden beklemeye karar verdim… diğerleri için trade hedeflerini beklerim…,” ifadelerini kullandı.

Beta Finance, kripto varlıklarını ödünç almak, ödünç vermek ve short pozisyon açmak için Ethereum üzerinde izinsiz (permissionless) bir para piyasasıdır. Kullanıcıların, tokenların izinsiz ve otomatik olarak listelenebileceği ve kullanıcıların bu tokenları açığa çıkarabileceği ölçeklenebilir ve erişilebilir bir para piyasasına erişmesine olanak tanır. Beta Finance, Ethereum Mainnet lansmanından sonra ek birinci katman ve ikinci katman çözümleri başlatmayı planlıyor.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere 2021’in sonlarına doğru Binance’e eklenen Beta Finance, daha önce Microsoft ve Facebook’ta yazılım mühendisi olarak çalışan bir MIT mezunu olan Allen Lee tarafından başlatıldı. Ayrıca Spartan Group, ParaFi Capital, Multicoin Capital, DeFiance Capital ve Delphi Digital dahil olmak üzere ünlü bir yatırımcı grubu tarafından desteklenmektedir.

Bitcoin yorumları ne yönde?

Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) hakkında da yorumlarını açıklayan analist, “45500 altı kapanışlarda zaten 42 bine kadar gevşemeyi normal görüyordum, en düşük 42700 görüldü… artık önemli olan haftalık kapanışların 42 bin üzerinde oluşması ve kısa sürede tekrar 45500-48000 bandına girilmesini bekleyeceğiz…. dominance ise 41.84 seviyesinde bu oldukça iyi,” ifadelerini kullanarak kripto para alanında BTC’nin piyasa değerinin diğer altcoin’lere oranının iyi gözüktüğünü aktardı. Yazım sırasında Bitcoin, yüzde 4.16’lık bir düşüş ile 43.436 dolardan el değiştiriyor. Hakimiyet oranı ise tam olarak yüzde 41.3 seviyelerinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir