Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.003
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.003
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Analist Benjamin Cowen’a Göre Polygon (MATIC) Fiyat Keşif Modunda

Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, çok zincirli ölçekleme çözümü Polygon (MATIC) için çıtayı daha da yükseltiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir videoda Benjamin Cowen, Polygon’un Temmuz ayına kadar olan günlük seviyelerinin açık bir yükseliş eğilimi gösterdiğini ve önde gelen Ethereum ölçeklendirme çözümü tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşsa bile fiyat keşif modunun hemen köşede olabileceğini söyledi.

“Genel yükseliş trendinde olduğumuzu ve fiyat keşif moduna yaklaştığımızı iddia edebilirsiniz. Bu her zaman ilginçtir çünkü tüm bu farklı fiyat noktalarında aynı tür duvarlara sahip olmanız gerekmez.”

Analist, sahip oldukları kripto varlıkları yükseldiğinde veya düştüğünde yatırımcıların nasıl farklı davrandığını açıklamaya devam ediyor.

“Bitcoin’i 60 bin dolar, 65 bin dolar veya 69 bin dolar gibi bir fiyattan satın alan insanlar eğer tüm alımlarında maliyet temelleri buysa, bazılarının çıkmak isteyebileceğini düşünebilirsiniz. Satışlarını orada yapıyorlar ve bir gün bu fiyatlara giderse, çıkmaktan mutlu oluyorlar. Bundan daha fazla kar elde etmeyi umursamıyorlar, sadece kayıplarını azaltıp potansiyel olarak daha düşük bir fiyatla devam etmeyi ediyorlar. Oysa bir kez fiyat keşif moduna girdiğinizde tüm tarih boyunca o token’ı satın alan herkes kârdadır.”

Cowen daha sonra, fiyat keşif moduna girmek için MATIC’in ulaşması gerektiğine inandığı tam seviyeyi ortaya koydu:

“2,79 dolar diyelim. 2,79 dolar olması halinde MATIC, fiyat keşif moduna girecek. Ve altında hiçbir şey yok. Bazı insanların burada fiyat keşif modunda olduğumuzu söylediğini gördüm (2,53 dolar). Ama hatırlamanız gerekir ki, Mayıs ayında o büyük kazayı yaşamadan önce, MATIC aslında biraz daha yükseldi… Tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaştığını görmek ilginç, ancak bence daha ilginç olan şey, Bitcoin düşüş trendindeyken bunu yapıyor olması. Bu benim için olağanüstü.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir