Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.578
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.578
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist Benjamin Cowen, Chainlink İçin 2022 Beklentilerini Paylaştı

Analist Benjamin Cowen, önümüzdeki yıl için Chainlink’ten beklentilerini paylaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cowen yeni bir strateji oturumunda Chainlink’i değerlendirdi. Analist, 2021’de %113 artış yaşayan LINK için beklentilerinin çok daha yüksek olduğunu söyledi. Analist konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“[2017’de] 0.12 dolar civarında başladı ve 0.60 dolar civarında sona erdi. Yaklaşık 5x… Ertesi yıl %53 düştü, ancak o zamandan beri 2019’da %521; 2020’de %539 arttı. Bu yıl ise %113 gibi mütevazı bir kazanç sağladı.”

Ona göre LINK, gelecek yıl 4 kat kazanç elde edebilir:

“2022’ye girerken şanslı olduğunu düşünüyorum, LINK’in tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracağını düşünüyorum… Şahsen LINK’in 2022’de mevcut fiyatlardan yaklaşık 4 katlık bir artışa denk gelen 100 dolara gitmesine şaşırmayacağım… Chainlink konusunda hala çok ama çok bullishim, ancak bu yıl ve son 18 ay boyunca birçok kripto para birimine kıyasla düşük bir performans gösterdiği gerçeğini göz ardı edemezsiniz.”

Cowen LINK/ETH paritesini de değerlendiriyor:

“LINK/ETH değerlendirmesine bakarsanız… 2020 yılının Ağustos ayından bu yana yaklaşık %88 düştü… Bu önemli bir düşüş. LINK’in ETH’ye karşı değerlemesinin, 2020 yazında olduğu değere geri dönebilmesi için yaklaşık %700 artması gerekir.”

Ona göre LINK/ETH paritesindeki kırılım Chainlink’i bir sonraki rallisine gönderen katalizör olabilir:

“2020 Ekim veya Eylül ayından beri [boğa piyasası destek bandının] altında ve defalarca reddedilmeye devam ediyor. Eğer bunu kırarsak, bu Chainlink için bir momentum değişiminin işareti olabilir ve ardından potansiyel olarak başka bir güzel ralliye başlayabilir.”

LINK/ETH paritesinin önemini vurgulayan analist USD karşısındaki performansını da değerlendiriyor:

“Bence, bir geri dönüş görmek için LINK için izlenmesi gereken kilit alanlar, elbette, LINK/USD değerlemesinin yaklaşık 25 ila 27 dolar arasında değişen kendi boğa piyasası destek bandının üzerine çıkıp çıkamayacağını görmek olacaktır… Ancak daha önemli olan kısım bu değil, LINK/ETH paritesinin yola girip girmeyeceği… LINK temelde… Ethereum’dan daha risklidir, bu nedenle Ethereum’dan daha iyi performans göstermesini veya en azından bir osilatör olmasını istemeniz mantıklıdır. Tek yaptığı düşmek ise, o zaman daha az ödül için daha fazla risk alıyorsun demektir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir