Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.473
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.473
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Balinalar Bu Meme Coin’e Koşuyor! Fırlayabilir

Elon Musk, Twitter’ı satın aldığından beri meme coin balinaları daha aktif. Santiment’de dahil birçok piyasa analisti, dünyanın en zengin insanı Twitter’ı devraldığında Dogecoin (DOGE) ağında bir çılgınlık faaliyeti öngördü. Mevcut DOGE fiyat hareketleri bunu doğrular nitelikte.

Meme coin balinaları büyük bir ralliye mi hazırlanıyor?

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Ali Martinez, DOGE ağındaki balina benzeri işlemlerde 4 aylık bir zirve tespit etti. DOGE balinalarının (DOGE’de 100.000 dolardan fazla olanlar) son 24 saat içinde 2.400 DOGE’nin üzerinde işlem yaptığını söyledi. Martinez, bu işlemlerin hacminin yalnızca balinaları temsil ettiğini de sözlerine ekliyor. Balinaların büyük bir DOGE fiyat artışı beklentisiyle satın aldığını söylüyor.

Yukarıdaki grafik, potansiyel fiyat hareketini gösteren balina aktivitesini gösteriyor. Doge balinaları, önemli bir fiyat artışı öngördüklerini gösteren 0.14 dolardan her biri 100.000 doların üzerinde 2.400 alım yaptı.

Twitter haberleri DOGE patlamasını tetikliyor

Martinez, kendini Dogefather ilan eden Elon Musk’ın dün Twitter’ı satın almasının ardından DOGE fiyat hareketini de ele alıyor. 7 günlük grafikte, DOGE alçalan kama formasyonundan çıktı ve bir sonraki kilit destek 0,24 dolar. Analist bu yükseliş dalgasının 0.13 dolar destek seviyesinin üzerinde kalması gerektiğini söylüyor. DOGE bu 0.13 dolarlık desteğin altına düşerse, 0.24 dolarlık fiyat hedefine ulaşmanın zor olabileceği konusunda uyarıyor:

DOGE, haftalık grafikte düşen kama formasyonundan çıktıktan sonra 0,24 dolara gidiyor gibi görünüyor. 0.13 dolar destek seviyesinin üzerinde tutunamamak, DOGE için yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir.

Son 24 saatte Dogecoin likidasyonu 133 milyona ulaştı

Kısa vadeli DOGE tasfiyeleri bekleniyordu. Son 24 saatte Coinglass, neredeyse 133 milyon DOGE tasfiyesi bildirdi (değeri 20.14 milyon doların üzerinde). Bu tasfiye hacmi, DOGE’yi BTC ve ETH’nin ardından en çok likiditeye sahip kripto paralar arasında üçüncü sıraya yerleştiriyor. Veriler ayrıca tasfiyelerin %70’inden fazlasının DOGE fiyat düşüşü beklentisiyle pozisyon açan kısa vadeli yatırımcılardan geldiğini ortaya koyuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir