Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.736
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.736
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist: Ayı Piyasasının En Değerli Taşları Bu 5 Altcoin!

Muhtemelen daha önce yatırımcıların paralarının çoğunu boğa piyasalarında değil ayı piyasalarında kazandıklarını duymuşsunuzdur. Bunun birkaç nedeni var: Altcoin satışları arttığında düşük fiyattan almak ve beklemek. Ardından ise gelecek vaat eden projeler bulmak. Bu makaledeki odak noktamız olacak.

Ayı piyasasının en değerli 5 altcoin projesi

Popüler bir analist, ayı piyasasında en çok gelecek vaat eden 5 altcoin projesini açıkladı. Listede altcoin’ler, Metaverse, oyun, katman-2 çözümü, gizlilik ve borsa ile ilgili. İşte detaylar.

1. Polygon

İlk altcoin, popüler Ethereum katman-2 çözümü Polygon (MATIC). Proje, Ethereum ağının varlığını en uzun süredir koruyan yan zinciri olma ünvanını taşıyor. Polygon, çok sayıda yatırımcı güvenine sahip. Proje, ayı piyasası sırasında 450 milyon dolar topladı. Bu iki anlama geliyor. İlki Polygon’un güvenilir olduğu için yatırımcı sadakati kazanması. İkincisi ise, ayı piyasasında hayatta kalmasını sağlayacak rezerve sahip olması. Projenin arkasındaki ekip, yakın zamanda “Polygon ID” isimli bir dijital kimlik çıkarttı. Bu, projenin gelecekte daha fazla büyümesini sağlayabilecek bir gelişme. Son olarak MATIC’in hermez hizmetinin kripto alanında önde gelen zk-SNARKS hizmetlerinden biri. SNARKS, sıfır bilgi kanıtı sunmasıyla tanınıyor.

2. Mina Protocol

Mina Protocol de diğer altcoin projesi Polygon gibi sıfır bilgi kanıtı alanında yer alıyor. Proje, Proof-of-Stake ağında sıfır bilgi kanıtlarını (zk) kullanıyor. Ayrıca akıllı sözleşmelerine de zk uyguluyor. Bu, verilerinizin tam sahibi olduğunuz anlamına gelir. Mina, yeni kullanıcılar için zincir etkinliğini doğrulamak için zk-SNARK’ları kullanarak kriptodaki en hafif Blockchain ünvanını da almaktadır. Tüm zincir sadece 22 kb’dir. Bunların yanında, Mina’yı en çok öne çıkaran özelliği kullanıcılarına yüksek gizlilik sunmasıdır. Protokolün yerel kripto para birimi olan MINA, yönetişim ve staking için kullanılmaktadır. Altcoin mevcut olarak FTX ve Three Arrows Capital tarafından desteklenmektedir.

3. Cronos

Cronos, popüler bir kripto para borsasıdır. Borsanın yerel tokeni ise CRO’dur. İnsanlar kripto para satın aldığı sürece borsa paralarının elbet yükseleceğini söylemek mantıklı olacaktır. Cronos’u diğer borsalardan ayıran en önemli özelliği sürekli gelişiyor olmasıdır. Proje, DeFi, NFT’ler ve değişim tekliflerini tamamlayan diğer hizmetlere doğru genişleyecek. Ayrıca, Singapur’daki önemli bir lisans yetkilisinden onay aldı ve100 milyon dolarlık yeni bir hızlandırma programı duyurdu. Son olarak, işe alımlarını artırıyorlar. Bunun sonucunda borsanın altcoin varlığının fiyatının yükselmesi muhtemel. Yazım sırasında CRO Kasım’ın yükseği 96,5 sentten şu anki 12,5 sente %80 oranında düştü. Buna göre, ATH’sine geri döndüğünü varsayarsak, 7 kat yükseliş anlamına geliyor.

4. Immutable X

Immutable X, Ethereum’daki NFT’ler için ilk ortaya çıkan katman-2 projesidir. NFT’leri ölçeklendirmek için oyun altyapısında liderdir. Oyun NFT’leri ticareti için büyük bir pazarları var. Disney, Marvel, Guild of Guardians, Illuvium ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok oyunu destekler veya bunlarla entegre olurlar. Son haberlere göre proje, yakın zamanda 500 milyon dolarlık geliştirici fonu başlattı. Fon, Web3 oyunlarının hızlandırılması ve geliştirilmesini destekleyecek. Platformun yerel altcoin varlığı IMX, son dönemde büyük darbe aldı. IMX, Kasım ayındaki en yüksek seviyesinden %90 düştü. Böylece, şu anda 88 sentten işlem görüyor. Kripto paraya yakın zamanda staking özelliği gelecek. Bunun ardından fiyatta bir yükseliş başlayabilir.

5. Efinity

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Efinity, Polkadot ağındaki NFT’lerin zincirler arası taşınmasını sağlıyor. Proje, Polkadot’un 6. parachain’ini kazandı ve onunla birlikte çalışıyor. Ayrıca, son dönemdeki duyurularıyla önemli hamlelere imza attı. Bunlardan ilki yakın zamanda gelecek bir e-spor NFT pazarı. İkincisi yeni bir cüzdan. Üçüncüsü çok zincirli bir NFT pazarı. Tüm bu yeniliklerin piyasaya çıkmasıyla, altcoin varlığının fiyatı yükselişe geçebilir. Yazının yazıldığı sırada kripto para, bir yıl önce Ağustos ayındaki ATH’sinden %95 düşüşle 15 sentte işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir