Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.020
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.020
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist, Ayı Piyasasında Yatırım Yapılacak Altcoin’leri Duyurdu! 

Kripto paralar girdikleri ayı piyasasından henüz çıkamadı. Bununla birlikte, kripto para odaklı bir Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto analisti, 5 altcoin projesinin bu ayı piyasasında hayatta kalıp kalamayacaklarını kontrol ediyor.

İlk altcoin projesi Ripple (XRP)

XRP, bir kripto para birimi ödeme sistemi olan Ripple Labs Inc tarafından geliştirilen ürünlerin yerel kripto para birimi. XRP, kullanıcıların hem bireysel müşterilerin hem de bankaların potansiyel ilgisini çekerek, kullanıcıların çok düşük bir maliyetle para göndermesine olanak tanıyor. Ripple’ın önemli bir değer teklifi, düşük işlem maliyetleriyle beş saniyenin altında işlem kesinliği sunmak.

“Bu projenin harika bir teknolojisi ve harika bir kullanım durumu var” diyen analite göre, ekip sağlam ve ilk 10’a girememesinin nedeni, SEC ile Ripple arasında soruşturma sürecinde olması. Analist, ödeme yollarının bozulduğunu, ancak Ripple’ın kesinlikle bu sorunları düzeltme fırsatına sahip olabileceğini belirtiyor. Bu nedenle analiste göre bu altcoin projesi, bu ayı piyasasından kurtulacak. XRP, %1,94 artışla 0,5136 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 6 numarada.

Listede adı geçen ikinci altcoin ise Elrond (EGLD)

Elrond, shareding kullanarak son derece yüksek işlem hızları sunmayı amaçlayan bir Blockchain protokolü. Proje kendisini yeni internet için fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Akıllı sözleşme yürütme platformunun saniyede 15.000 işlem, altı saniye gecikme ve 0,001 işlem maliyeti kapasitesine sahip olduğu bildiriliyor.

“Elrond için gerçek bir risk yok” diyen analist, harika bir finansmanı olduğunu belirtiyor. Analist, “Ödeme açısından harika gidiyorlar. Bu, iyi olacak harika bir proje. Bu proje aynı zamanda gerçekten iyi bir ekibe, harika bir teknolojiye ve kullanım senaryolarına sahip” diyor. EGLD 36. sırada yer alıyor ve ayı piyasasında bile %0,12 artışla 107,56 dolardan el değiştiriyor.

Listedeki bir sonraki altcoin Quant (QNT)

Quant, ağın verimliliğini ve birlikte çalışabilirliğini azaltmadan Blockchain’leri ve ağları küresel ölçekte birbirine bağlamak amacıyla Haziran 2018’de piyasaya sürüldü. İlk Blockchain işletim sisteminin oluşturulması yoluyla birlikte çalışabilirlik sorununu çözen ilk proje.

Analiste göre, harika tokenlere sahip ilginç bir proje. Analist, “Gerçekten iyi olacak ve insanlar kesinlikle bu projeyi araştırmak için biraz zaman harcamalı” diyor. QNT, piyasa değerine göre 71. sırada yer alıyor ve %5,02 düşüşle 73,26 dolardan işlem görüyor.

Ayakta kalabilecek bir sonraki proje ise Zilliqa (ZIL)

coinmuhendisi.com’un bu makalesinden detaylı olarak bilgi sahibi olabileceğiniz Zilliqa, saniyede binlerce işlemi tamamlama yeteneği ile yüksek verim sunmak üzere tasarlanmış, herkese açık, izinsiz bir Blockchain. İkinci katman ölçeklendirme çözümü olarak parçalamayı kullanarak Blockchain ölçeklenebilirliği ve hızı sorununu çözmeyi amaçlıyor. Platform, birçok merkezi olmayan uygulamaya ev sahipliği yapıyor.

Analist, risk-ödül oranının, bu özel proje için gerçekten olumlu olduğunu düşünüyor. Analist, bu projenin gerçekten iyi olacağını ve ayı piyasasında hayatta kalabilecek kadar güçlü olduğunu belirtiyor. ZIL şu anda piyasa değerine göre 72. sırada yer alıyor ve %3,45 artışla 0,06894 dolardan el değiştiriyor.

Listenin sonunda Harmony (ONE) bulunuyor

Harmony, merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu. Ağ, blokların saniyeler içinde oluşturulmasına izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor.

Analiste göre, topluluk gerçekten tutkulu ve nihayetinde ekip, ayı piyasasında bile hayatta kalabilecek kadar güçlü. “Bu yüzden projelere baktığınızda ekip çok önemlidir” diyen analiste göre, bir şirket veya proje, piyasadaki zorlukları ileriye taşımak için güçlü bir ekibe ihtiyaç duyar ve bir projenin ayı piyasasında bile hayatta kalmasına yardımcı olan şey budur. ONE, %0,51 artışla 0,06251 dolardan el değiştiriyor ve piyasa değerine göre 80. sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir