Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.468
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.468
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist, Ayı Piyasasında İzlenecek 9 Altcoin’i Açıkladı!

Kripto para piyasası son günlerde sert düşüyor. Bir Youtube kanalı olan Cheeky Crypto analisti, ayı piyasasında takip edilebilecek 9 altcoin için kısa bir liste hazırladı. Tahmin kesinlik bulundurmadığını unutmadan analistin beklentilerine göz atalım.

Ayı piyasasında takip edilecek 9 altcoin

Listedeki ilk altcoin Avalanche (AVAX), kesinlik süresi ile ölçülen Blockchain sektöründe en hızlı akıllı sözleşme platformlarında biridir. Şu anda, son 24 saate %26 düşüşle 34.64 dolardan işlem görüyor. Analist AVAX hakkında şunları söylüyor:

Büyük bir indirimdeyiz ve yatırımcılar için iyi bir fırsat sunuyor. İnsanlar hala bazı olumsuzlukları bekliyor. Bu yüzden yatırımcılar AVAX’ın farkında olmalıdır.

Sıradaki altcoin Terra (LUNA), fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için fiat sabitli stablecoin’leri kullanan bir Blockchain protokolüdür. Ancak, 11 Mayıs’ta bu nedenlerle %90’dan fazla değer kaybetti. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Terra kurucusu Do Kwon telafi sürecinin ilk adımlarını bugün açıkladı. Analiste göre LUNA şu anda piyasanın en büyük indirimi olabilir.

Polkadot (DOT), yalnızca tokenlerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün cross chain aktarımını kolaylaştıran parçalanmış multi chain protokoldür. Polkadot, Web 3 olarak da bilinen merkezi olmayan internet için bir temel sağlamak üzere tasarlandı. Yazım sırasında %14 düşüşle 10.07 dolardan işlem görüyor.

Cosmos (ATOM), Blockchain endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Cosmos üzerinde çalışacak birçok proje ve uygulama hazırlanıyor. Yazım sırasında ATOM, %18 düşüşle 11.75 dolardan işlem görüyor.

Algorand (ALGO), birçok uygulamayı destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı ağdır. Yakında, yeni güven formları oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekleyecek. Yazım sırasında, %20 düşüşle 0.489 dolardan işlem görüyor.

Sıradaki altcoin Hedera (HBAR), bireylerin ve işletmelerin güçlü DApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde kamu ağıdır. Yazım sırasında %11 düşüşle 0.1029 dolardan işlem görüyor.

Cardano (ADA), hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir PoS Blockchain platformu. Yazım sırasında %13 düşüşle 0.5807 dolardan işlem görüyor.

Listedeki bir sonraki altcoin Tezos (XTZ), Ethereum’dan çok farklı olmayan bir şekilde akıllı sözleşmelere dayanan bir Blockchain ağı. Yazım sırasında %8 düşüşle 2.01 dolardan işlem görüyor.

Listenin son altcoin projesi Harmony (ONE), DApp’lerin oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu. Ağ, blokların saniyeler içinde oluşturulmasına izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamalarda yenilik yapmayı amaçlıyor. Yazım sırasında %26 düşüşle 0.04834 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir