Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.954
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.954
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analist AVAX, LUNA, ETH ve Cosmos İçin Sıradakini Açıkladı!

Kripto para kanalı InvestAnswers’ın kripto para analisti, “fırlamasını” beklediği bir altcoini paylaşıyor. Analist ayrıca Ethereum (ETH), Terra (LUNA) ve Avalanche (AVAX) hakkında güncellemelerde bulunuyor. Detaylar coinmuhendisi.comda.

LUNA, AVAX, ETH ve Cosmos tahminleri

Analist, birçok bağımsız ancak birbirine bağlı blockchainden oluşan bir ağ olan Cosmos’un (ATOM) bir ay veya daha kısa sürede yaklaşık %40 oranında artmasının planlandığını söylüyor. Analist şöyle diyor:

Muhtemelen bir ay veya daha kısa sürede 45 dolara ulaşacağımız oldukça açık. [ATOM] kesinlikle mükemmel görünüyor ve biz ilerledikçe fırlayacak. Ufukta çok fazla satış baskısı yok ve son birkaç ayda dört veya beş kez vurduğu 45 dolar seviyesine ulaşabilmeliyiz.

Daha sonra analist, Ethereum’un (ETH) şu anda 0,5 Fibonacci seviyesinde olduğunu söylüyor; bu, geçerli bir trendin orta noktasını temsil eden önemli bir Fibonacci düzeltme seviyesi. Kripto analisti, 50 ve 200 günlük hareketli ortalamaların üzerine çıkmayı başarırsa, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini ekliyor. Analist, “Şu anda yaklaşık 3.300 dolar olan 0,5 Fibonacci seviyesine yaklaşıyoruz. Ve bir sonraki 200 günlük hareketli ortalamayı kırmak. Ve sonra umarım 3.700 dolara ulaşacağız. Daha sonra 4.150 dolar. Bundan sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesi 4.800 dolar” diyor.

Sırada, merkezi olmayan stablecoinlerden oluşan bir blockchain protokolü olan Terra (LUNA) var. Kripto analisti, LUNA’nın 200 günlük hareket çağından sıçradıktan sonra 65 dolarlık fiyat seviyesini izlediğini söylüyor. Analist “Bu [LUNA] da güzel bir iyileşme sağlıyor… 65 dolar olan 0.386 Fibonacci seviyesine geri dönüyoruz. Ve ondan sonra, LUNA’nın istediği zaman çok hızlı hareket edebileceğini biliyorsun” ifadelerini kullanıyor.

Sırada, akıllı sözleşme özellikli bir blockchaini olan Avalanche (AVAX) var. Kripto analisti, AVAX’ın Göreceli Güç Göstergesine (RSI) dayalı aşırı alım bölgesinde olduğunu söylüyor. RSI göstergesi 0 ile 100 arasında değişir – burada 70 veya daha yüksek seviyeler aşırı alım koşullarını ve potansiyel olarak bir rallinin sonunu gösterirken, 30 veya daha düşük seviyeler aşırı satım koşullarını ve potansiyel olarak bir satışın sonunu gösterir. Analist, “AVAX grafiği biraz tükeniyor olabilir, göreceğiz. Ancak 95 dolara vurmak açık bir satış noktasıydı” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir