Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.795
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.795
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist 6 Altcoin’i İnceledi: Bunlarda Ralli Olacak!

Kripto para piyasalarında Altcoin Sherpa takma adıyla bilinen ünlü analist attığı bir twet ile 6 altcoin projesine yatırımcıların dikkatlerini çekiyor. Analist bu altcoin projelerinde ralli tahmin ediyor. Bunun olması için ise BTC’nin işi berbat etmemesini şart koşuyor. Detaylar Coinmuhendisi.com’da.

Bu altcoin projeleri ralliye hazırlanıyor ama…

Popüler bir kripto traderı ve analisti olan Altcoin Sherpa, amiral kripto para Bitcoin (BTC) eğer mevcut fiyat seviyelerini koruyabilirse bazı altcoinler için ralli olacağını tahmin ediyor. Altcoin Sherpa olarak bilinen takma adlı analist, 169.400 Twitter takipçisine, popüler altcoin projesi Terra (LUNA), takas edilemeyen token (NFT) pazarı LookRare (LOOKS) ve çok zincirli likidite merkezi Kyber Network Crystal (KNC) için ralli uyarısında bulunuyor. Analist bunların yanı sıra, bu üç projeye ek olarak, zincirler arası likidite ağı THORChain (Rune), GameFi temalı oyun Axie Infinity (AXS) ve katman-1 blockchain protokolü Solana (SOL)’ya da dikkat çekmek istediğini belirtiyor twette. Yazım anında, Terra %5,95 artışla 93,29 dolar fiyatla satılıyorken, LookRare %8,63 arttı ve 1,42 dolardan el değiştiriyor. Kyber Network Crystal da yazı yazılırken %18.15 artarak 2.84 dolara yükseldi.

BTC 50 bin doları aşabilir görüşünde analist

Ünlü analist, Bitcoin (BTC) ile ilgili olarak, kral kriptonun 50.000 doları aşmasını beklediğini söyledi. Konu hakkında şöyle konuştu analist:

Eğer bu Eylül gibi bir şeyse, o zaman bir süreliğine çok fazla geri çekilmeye gitmeyeceksiniz; tahminim düşük/orta 50k. Bu dikey birikim oyunda ama ben 46k civarında ne olacağını görmek için beklerdim; bence önemli bir seviye.

Analsit, BTC’nin son zamanlarda yukarı yönlü hareketinden sonra önemli bir destek seviyesi olarak 40.000 dolar belirliyor. Altcoin Sherpa şöyle diyor:

Geri çekilip çekilmeyeceğimizi görmek için 40 bin izliyoruz. Bu Eylül gibiyse, dikey birikim göreceğiz ve Bitcoin (düşük zaman dilimlerinde olmadığı sürece) bir süreliğine çok fazla düşmeyecek. Sanırım bunu kısa vadede alamayacağım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir