Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.674
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.674
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist, 3 Altcoin Belirledi ve Devasa Haberleri Duyurdu!

Altcoin piyasası çeşitli dış değişkenlerden etkilenebiliyor. Bu nedenle, kripto yatırımcıları projelerden haberleri yakından takip etmeli ve ayak uydurmalı. Bu yazıda, popüler Twitter ve Yotutube analisti Lark Davis’in listesinden önümüzdeki aylara planlanan 5 dev altcoin gelişmesini listeleyelim.

İşte 3 altcoin ve 2022’ye planlanan dev gelişmeler

Solana Labs CEO’su iyileştirmeler için yeni bir teklif açıklıyor. Halihazırda çeşitli değişiklikleri uygulamaya başladılar, ancak ilk hedef ağ performansı endişelerini çözmek. Geliştirmeler ve güncellemeler önümüzdeki dört ila beş hafta içinde sürürken, bu sorunlar ele alınması ve düzeltilmesi bekleniyor. Böylece, Solana ile ilgili bu kritik endişeler Mart ayının başından ortasına kadar çözülecek.

Makroekonomi ile ilgili haberler

Fed politikaları, bu Mart ayında gerçekleşecek ikinci önemli haberleri içeriyor. Bank of America, Federal Rezerv’in 2022’de faiz oranlarını yedi kez artıracağını öngördü. Analiste göre Fed, büyük olasılıkla faiz oranlarını arttıracak ve birçok banka yöneticisi korku tellallığı yapıyor.

Ethereum, Bitcoin ve Cardano haberleri

  • Analistin listesindeki üçüncü olay, Haziran 2022’de gerçekleşmesi planlanan Ethereum (ETH) birleşmesi. PoW ağı kapatılacak ve PoS Blockchain etkinleştirilecek. Bunun bir sonucu olarak analist, Ethereum’un daha enerji verimli hale geleceğini belirtiyor. Ek olarak, EIP-1559 sonucunda yakılan Ethereum miktarı nedeniyle, Ethereum deflasyonist olacak.
  • Spot Bitcoin ETF dördüncü gelişme. Önceki birkaç hafta içinde SEC, üç Bitcoin (BTC) spot ETF başvurusunu daha reddetti. Bununla birlikte, birçok piyasa analisti ve profesyoneli, SEC’in 2022’nin ortalarında bu spot bitcoin ETF’lerinden birini nihayetinde onaylayacağına inanıyor. Bir Spot Bitcoin ETF, Bitcoin’e gerçek dünyadan erişim sağladığı için önemlidir. Analiste göre spot Bitcoin ETF bu yaz şaşırtabilir.
  • Son olarak, Cardano (ADA) Hydra ölçeklendirme çözümü, 2022’de beklenen beşinci önemli olay ve testnet aşamasına yaklaşıyor. Cardano için Hydra, şaşırtıcı bir 1000x ölçeklenebilirlik hedefliyor. Dolayısıyla, geçiş Haziran ayında tamamlanırsa, analiste göre Cardano aniden ölçeklenebilirlik açısından önemli bir rakip haline gelecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir