Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.573
% 2.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.573
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist: 2. Dalga Geliyor! Bitcoin Bu Diplere Gidiyor

Bitcoin fiyatı, Pazartesi günü geçici bir geri dönüşle 44.000 doları aştıktan sonra, kripto yatırımcıları hayati önem taşıyabilecek dip bölgelerine odaklanıyor. Bu konuda, 2.dalganın yaklaştığını düşünen InTheMoneyStocks’un baş piyasa stratejisti Gareth Soloway, fiyatın bir noktada 20.000 dolara temas edebileceğini söyledi. coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Bitcoin hala 20 bin dolar tehdidi altında

Bitcoin fiyatı, kısa süreliğine 44.000 doları aştıktan sonra, kripto yatırımcıları dip seviyelere odaklandı. Gareth Soloway’e göre, Bitcoin çok fazla jeopolitik risk olduğunda düşük fiyatlarda oyalanabilir. Salı günü Kitco News’e konuşan deneyimli teknik analist, Bitcoin’in uzun vadede yükselişe geçmesine rağmen orta vadede daha da düşebileceğini yineledi. Gareth, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bence daha büyük bir ayı döngüsünün içindeyiz. Evet, sonunda 20.000 dolara inen başka bir bacak göreceğimize inanıyorum.

İddialarının nedeni sorulduğunda Gareth, fiyatın giderek artan bir şekilde aşağı yönlü bir bayrak formasyonu oluşturduğuna dikkat çekiyor:

Yatırımcıların anlaması gereken şey, burada teknik analiz alanındaki her şeyin olasılıklara dayalı olduğudur. Bu nedenle, ayı bayrağı formasyonu gibi gibi keskin bir aşağı hareket gördüğünüzde, kaçınılmaz olarak uzun süreler boyunca yana doğru giderek daha büyük bir düşüş eğilimi oluşturan bir dönem vardır.

Analist, dirençlere karşı Bitcoin’in güçlü olabileceğini düşünüyor

Yükseliş beklentilerinde Gareth, çeşitli dirençlerle karşı karşıya kalsa da Bitcoin’in hala biraz daha yükseğe çıkabileceğini söylüyor:

Kısa vadede, biraz daha yukarı yönlü olabileceğini düşünüyorum ama bu 42.000 dolar civarında sınırlanabilir. Fiyat bunu kırmayı başarırsa, 52.000 dolara geçmeden önce 47.000 dolarlık başka bir tavanla uğraşmak zorunda.

Bu arada, Twitter analisti ‘Rekt Capital’, Bitcoin’in bu ay daha yükseğe çıkabileceğini tahmin ediyor, özellikle fiyat 35.000 doların üzerinde bir aylık mum kapanışı yaptıktan sonra çift tepe oluşumunun geçersiz kalacağını düşünüyor. Bununla birlikte, fiyatın hacim farkını kapatmak için 21 haftalık EMA’nın (yeşil) ve 50 haftalık EMA’nın (mavi) üzerine çıkması gerektiğini ve bunun ardından kolayca 45.000 ila 65.000 dolar arasındaki fiyatlara geri dönebileceğini belirtiyor.

Son olarak, Binance analistleri, Bitcoin’in son zamanlardaki sert düşüşlerini “deneyimli BTC yatırımcılar için yeni değil” şeklinde yorumladılar ve düşüşü satın almaya devam eden bireyler ve kurumlar gibi temel raporların Bitcoin’i mevcut ATH seviyesinin daha da yukarısına sıçramak üzere konumlandırdığına dikkat çektiler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir