Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.462
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.462
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist 2 Altcoin Duyurdu: Gelecek Haftalarda Patlayacak!

Geniş bir takipçi kitlesi bulunan kripto para birimi analisti ve traderı, Bitcoin (BTC) ve bir gelecek vaat eden lider altcoin Ethereum (ETH) rakibi dahil olmak üzere üç dijital varlık üzerinde yükselişe geçtiğini söylüyor.

Analist ilk önce lider kriptoya bakıyor

Coinmuhendisi.com haberlerinde analizlerine yer verdiğimiz Altcoin Sherpa takma adlı trader ve analist, lider kripto Bitcoin ile başlayarak, 173.800 Twitter takipçisine, önde gelen kripto para birimi daha yüksek zaman diliminde yükseliş piyasası yapısı göstermeye devam ederken BTC’nin %40’a yakın artacağına inandığını söylüyor. Analist, görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

BTC: Hala Bitcoin’in dip bastığı görüşündeyim ve yaklaşık 55.000 dolara bir hareket göreceğiz. Altcoin’lerin onu takip etmesi muhtemel. Teknik olarak hala yüksek bir zaman diliminde yükseliş piyasası yapısı (daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler ile) var.

Kaynak: Altcoin Sherpa / Twitter

ConMarketCap verilerine göre lider kripto Bitcoin (BTC), yazı yazılırken 39.723 dolardan işlem görüyor ve yaklaşık 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %43 uzakta bulunuyor.

Analiste göre önümüzdeki haftalarda patlayacak altcoin projeleri

Sırada, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olan Near Protocol (NEAR) var. Altcoin Sherpa, lider altcoin Ethereum’un rakibinin önümüzdeki haftalarda tüm zamanların en yüksek seviyesini geçeceğine inanıyor ve şunları söylüyor:

“NEAR: Hâlâ bunun içindeyim ve önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm zamanların en yüksek seviyesini aşacağımız görüşündeyim.’

Kaynak: Altcoin Sherpa / Twitter

ConMarketCap verilerine göre NEAR, basın zamanında 15,60 dolar karşılığında el değiştiriyor.

Altcoin Sherpa ayrıca FTX kripto para birimi borsasının yardımcı token’i olan FTX Token’ı (FTT) yakından takip ediyor. Kripto traderı, FTT’nin aylarca geniş bir aralıkta işlem yaptıktan sonra ‘sağlam’ bir yukarı potansiyele sahip olduğunu belirtiyor ve şunları ekliyor:

FTT: Bu kripto paraya ne kadar sevmesem de, beş ay boyunca doğranmış ve cehennem gibi sıkıştırılmış durumda. Bence daha yavaş bir trade olarak oldukça sağlam görünüyor (yani burada sadece maliyet ortalamasını dolar ve birkaç hafta içinde satarsınız).

Kaynak: Altcoin Sherpa / Twitter

ConMarketCap verilerine göre FTX Token, yazı yazılırken 41,38 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir