Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.965
% 4.61
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.965
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analist 2 Altcoin Belirledi: Harika Potansiyelleri Var!

Kripto para piyasası bir miktar yükselişle birlikte, hala %50’den fazla geride olduğu ATH seviyelerine bir adım daha yaklaştı. Bu yazıda, geri dönüş için yüksek potansiyelli 2 altcoin projesini, analist CryptoBusy’ın beklentileri eşliğinde inceleyelim.

Dip fiyattan takip edilebilecek 2 altcoin projesi

Mirror Protocol (MIR)

Listede adı geçen ilk altcoin Mirror Protocol (MIR). MIR, Terra Blockchain’de Terraform Labs (TFL) tarafından oluşturulan sentetik bir varlık protokolü olan Mirror Protocol’ün yönetim token’idir. Terra son aylarında düşüşlerinde en güçlü altcoin projelerinden biri olarak ortaya çıktı. Terra Labs’in Bitcoin satın alması 40 bin dolar üzerine ulaşmak için itici güç oldu. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, stablecoin rezervleri için milyarlarca dolarlık Bitcoin satın aldılar.

Ancak piyasada çok fazla aşağı yönlü baskı var, buna rağmen analist göre MIR fiyatının tekrar zirvelere ulaşması için birkaç katalizör sıralanabilir. Olası bir ralli, Bitcoin fiyatında neler olduğuna bağlı olacak. Bitcoin 50.000 dolara ulaşabildiğinde, ister 100.000 dolara çıksın, bu yıl yatırımcıların Bitcoin’e 100.000 dolara akın etme zamanı. Bu senaryo gerçekleşirse, analiste göre altcoin piyasası ATH seviyelerine geri dönebilir. MIR özelinde CryptoBusy, 1 dolar bölgesinin uygun giriş seviyesi olacağını düşünüyor.

Zilliqa (ZIL)

İkinci altcoin Zilliqa (ZIL), saniyede binlerce işlemi tamamlama yeteneği ile yüksek verim sunmak için tasarlanmış, halka açık bir Blockchain ağı. İkinci katman ölçeklendirme çözümü olarak parçalamayı (sharding) kullanarak Blokchain’in ölçeklenebilirliği ve hızı sorununu çözmeyi amaçlamaktadır. Platform, birçok merkezi olmayan uygulamaya ev sahipliği yapıyor ve aynı zamanda stake ve yeild farming’e de izin veriyor. Yakın tarihli bir oyna-kazan oyunun duyurusu:

Sonuç olarak, Zilliqa metaverse piyasasına da giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu konuda birçok büyük bir haber. Projenin arkasında geliştirici ekip ve Zilliqa Blockchain ağındaki gelişmeler nedeniyle içine girmek harika bir fikir ve metaverse’e girmek bu proje için çok büyük bir şey. Yazım sırasında ZIL, son 24 saate %10 yükselişe 0.07802 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir