Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.491
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.491
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Amazon CEO’sundan NFT, Bitcoin ve Kripto Para Açıklaması!

Dünyanın en büyük online alışveriş sitesi Amazon’un CEO’su Andy Jassy, ​​bugün bir röportajda, NFT’lerin büyümeye devam etmesini beklediklerini ve şirketin yakında NFT satışlarına başlayabileceğini söyledi. Ayrıca Amazon’un ödeme yöntemlerine Bitcoin ve diğer kripto paraları entegre etmeye yakın olmadığını söyledi.

Amazon, Bitcoin (BTC)’den önce NFT entegrasyonunu tamamlıcak

Amazon CEO’su Andy Jassy, ​​bugün CNBC’deki bir Squawkbox röportajında, en büyük online alışveriş sitesi ve cloud bilişim devinin kripto para ödemelerini entegre etmeye yakın olmadığını, ancak gelecekte şirketin NFT’lerini görebileceğini söyledi. Jassy, ​​”NFT’lerin gerçekten yükselmeye başladığını düşünüyorum” diyor ve hiçbir şeye sahip olmamasına rağmen mantar olmayanların büyümesini beklediğini de sözlerine ekliyor:

NFT’lerin çok önemli bir şekilde büyümeye devam etmesini bekliyorum. Muhtemelen perakende işimizde bir ödeme mekanizması olarak kriptoyu eklemeye yakın değiliz, ancak zamanla kriptonun büyüdüğünü göreceğinize inanıyorum ve Amazon’un kripto ödemelerini kabul etmesi mümkün.

“Bitcoin yatırımım yok”

Röportajında bir kısmında, kendisine yöneltilen soru üzerine Bitcoin yatırımı olmadığını söyleyen Jessy, Amazon’un NFT sattığını görüp göremediği sorulduğunda şu cevabı verdi:

Evet, sanırım yakında.

Amazon ve kripto para entegrasyonu

Geçen Temmuz ayında Amazon, kripto para birimi ve Blockchain ürün lideri için bir iş ilanı yayınladı ve platformuna kriptoyu dahil etmek için sıraya girebileceğine dair söylentileri ateşledi. Londra’daki iş gazetesi City AM, anonim bir şirket içinden alıntı yaparak , Amazon’un “yıl sonuna kadar” Bitcoin’i kabul etmek istediğini ve 2022 için kendi kripto para birimini çıkarmayı planladığını ve kripto fiyatlarında küçük bir piyasa rallisini tetiklediğini yazdı. Ancak Amazon, kısa bir süre sonra gazetenin asılsız iddialarını reddetti.

1,6 trilyon dolar veya neredeyse tüm kripto para piyasası (1,97 trilyon dolar) değerinde olan Amazon, kripto piyasasında büyük hamleler yapmayan birkaç büyük teknoloji şirketinden biri olarak kaldı. Google ve YouTube’un ana şirketi olan Alphabet, yeni Web3 ve Blockchain ürünlerinin lansmanını araştırıyor ve NFT’leri akış hizmetiyle entegre etmeyi planlıyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, önde gelen sosyal medya platformları Facebook ve Instagram’ın arkasındaki ana şirket olan Meta, rotasını tamamen değiştirdi ve azalan reklam tabanlı iş modeline alternatif bir gelir kaynağı bulmak amacıyla Horizon Worlds adlı Metaverse’i inşa ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir