Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.860
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.860
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Altura Nedir? ALU Ne İşe Yarar?

Altura nedir? Altura (ALU), oyun geliştiricilerin oyun içi öğeleri temsil eden yeni nesil NFT oluşturmasına ve dağıtmasına olanak sağlayan akıllı sözleşmeler platformudur. ALU Coin ise Altura’nın yerel kripto para birimidir.

Altura nedir?

Projenin amacı; oyun geliştiricilerin merkezi olmayan NFT’leri oyun platformunda bir sonraki aşamayı geçmesini sağlar. Kurucu ve aynı zamanda baş geliştirici olan Majd Halat, diğer kurucu ortaklar ise Andrew Evanyshyn ve Maxim Sindal’dır. Majd Hallat, kripto para sektöründe başarılı olduğu bilinen bir yatırımcıdır. Hallat, Portfolio Wiev’in geliştiricisidir. Aynı zamanda 15 binden fazla bulunan Eager Money adlı kanalın sahibidir. Bir diğer kurucu ortak Maxim Sindal ise, öğrenciler için blockchain ve kripto para birimleri konusunda olan bilgilerini geliştirmeye yardımcı olan ‘Understanding Computing’ adlı eğitim programını geliştirmiştir.

Altura, bir NFT pazarı oluşturmayı hedeflemektedir. Kullanıcılar Altura ile NFT satın alabilir, gönderebilir ve dağıtabilir. Geliştiriciler için ise akıllı NFT’ler geliştirmek için bir kullanıcı arayüzü oluşturmaktadır. 1 ALU Coin fiyatı yazının yazıldığı tarih olan 3 Mart itibari ile 0.88 TL’dir. Son 24 saatte %4 değer kaybı yaşamıştır. ALU Coin, mevcut teknolojisi ile gelecekte video oyunlarında tercih edilme şansı yüksek gözüküyor. ALU Coin’in maksimum arzı 1 milyardır. Ancak bu arzın sadece 220 milyonu şu an dolaşımdadır.

Avantajları ve Dezavantajları

ALU Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Akıllı NFT’ler geliştirmeye ve geliştirilen NFT’nin merkeziyetsiz olmasını sağlar.
  • Stake edilmesi halinde yatırımcılar platformda alınacak olan kararlar hakkında oy kullanabilir.

ALU Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • İstikrarsız seyreden fiyat sebebiyle riskli bir kripto para olarak kabul edilir.
  • Binance, Huobi Global ve OKEx gibi popüler ve işlem hacmi yüksek borsalarda listelenmemektedir.

Altura nedir? ALU Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

ALU Coin, Pancakeswap.com, Gate.io, Latoken, Babyswap ve BisWap borsalarında listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen ALU Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz. Kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız.

Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son olarak, ALU Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek ALU Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir