Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.496
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.496
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Altcoin Uzmanı: SOL, APE, AVAX ve LINK İçin Sırada Bunlar Var!

Kripto para piyasası, ABD’den gelen şaşırtıcı derecede yüksek enflasyon verilerinin ardından keskin bir düşüş yaşadı. SOL, AVAX ve LINK, %5’in üzerinde düşüş gösteriyor. Ancak, bu belirsizliğin ortasında, popüler bir kripto para analisti Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK) ve ApeCoin (APE) için tahminlerini güncelliyor.

Altcoin Sherpa, AVAX ve SOL için çıtayı yükseltti

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Altcoin Sherpa, SOL, APE, AVAX ve LINK için fiyat tahminlerini güncelledi. Yakın tarihli analizlerinde, Solana’nın ATH seviyesini geri kazanacağını, ancak şimdilik mevcut fiyatından %25 yükselebileceğini tahmin ediyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist şunları söylüyor:

Sanırım şöyle bir şey göreceğiz; 50 dolara bir sıçrama ve ardından 200 EMA 4 saatten bir ret. Bence henüz patlamaya hazır değil.

Solana yazım sırasında 37 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte son 24 saatte %7 değer kaybetti. Piyasa değerine göre en büyük 9.kripto para birimi, bir süredir düşüş trendini sürdürüyor. SOL’un Kasım 2021’de 260.06 dolara ulaştığını görmüştük.

AVAX 40 dolara ulaşabilir, işte yol haritası

En güçlü Ethereum rakiplerinden biri olan Avalanche (AVAX), Solana gibi bir süredir düşüşte. Sherpa, AVAX fiyatının 12 dolara düşmeden önce 40 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Aşağıdaki grafiği şöyle yorumluyor:

Belki hafif bir yukarı hareket (40 dolar) ve sonra daha da aşağıyı görebilir (12 dolar)? Söylemesi zor…

Chainlink’in fiyatı arttıkça Altcoin Sherpa, LINK’in yaklaşık 11 dolar civarındaki yükseliş trendini kıracağını tahmin ediyor. Merkezi olmayan oracle ağının fiyatı şu anda 9,33 dolar. Kısa vadeli fiyat hareketleri için analist şu seviyeleri paylaşıyor:

LINK aslında kısa vadede iyi görünüyor. Hala bunun bir düşüş testi olacağına inanıyorum. Ama belki daha fazla düşüşten önce biraz daha yukarı yönlü ivmeye sahibiz.

Analist, Apecoin için iki ideal seviyeyi paylaştı

ApeCoin söz konusu olduğunda analist, Bored Ape Yacht Club destekli token 7 doların üzerine çıktığında düzeltme göreceğini, bu nedenle yaklaşık 5 dolardan pozisyon almanın akıllıca olacağına inanıyor. APE şu anda 5.72 dolardan işlem görüyor. Sherpa tweet’te şunları söylüyor:

Düşüşler 5 dolardan satın alınmalıdır. 7 dolar muhtemel short pozisyon için iyi.

Kripto uzmanı, şu anda ATH seviyesinin çok altında işlem gören Bitcoin (BTC) hakkındaki tahminlerini de güncelliyor. Bitcoin şu anda 29,113.88 dolardan işlem görüyor. Analist 30 bin dolarda destek beklese de, bu konuda emin olmadığını belirtiyor:

Hala önce 30 bin dolardan yükseleceğine inanıyorum. Ancak bunun düşük aralıklara ulaşma olasılığına açığım. Dürüst olmak gerekirse, emin değilim.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir