Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.196
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.196
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Altcoin Öngörüleri Çıkan İsim: Bu 2 Coin Çakılacak!

Geniş bir takipçi kitlesi bulunan ve isabetli altcoin fiyat tahminleriyle tanınan bir kripto para analisti, lider altcoin Ethereum (ETH) rakibi iki altcoin için ayı eğilimini ifade ediyor ve tam anlamıyla çakılacağını belirtiyor.

“Çakılacak ilk altcoin projesi: Fantom (FTM)”

Altcoin öngörüleri çıkan CryptoCapo takma adlı kripto para analisti, 263.800 Twitter takipçisine iki katman-1 platformunun fiyatlarının mevcut seviyelerden %50’nin üzerinde düşebileceğini söylüyor. Analistin çıkan öngörülerine 1 numaralı kripto haber sitesi Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden bakabilirsiniz.

Analist, Fantom (FTM) ile başlayarak, akıllı sözleşme Blockchain’inin yerel tokeninin Bitcoin (BTC) ile eşleştirildiğinde düşüş sinyalleri verdiğini söylüyor. CryptoCapo, ABD doları karşısında FTM’nin Elliott Dalga Teorisine (Elliott Wave) dayanan üç dalgalı bir düzeltme hareketinde en az 0,35 dolara düşebileceğini söylüyor. Teori, bir varlığın ana eğiliminin beş dalgalı bir düzende hareket ettiğini ve bir düzeltmenin üç dalgalı bir düzende gerçekleştiğini belirtiyor. CryptoCapo, şunları söylüyor:

FTM’nin, BTC’ye karşı paritesi, aşağı yönlü görünmeye devam ediyor ve büyük desteği tereyağı gibi kırdı. Ana hedef güncellendi: 0,30 – 0,35 dolar.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Fantom yazı yazılırken günlük bazda %5,30 kayıpla 0,7458 dolardan işlem görüyor.

Sıradaki altcoin, Ethereum rakibi Solana (SOL)

Analist, Ethereum rakibinin yerel tokeninin mevcut fiyattan yaklaşık %49 ila %55 oranında düşüşle 40 ila 45 dolar arasına gerileyeceğini iddia ederek, grafik üzerinde Solana (SOL) için düşüş senaryosunu gösteriyor. CryptoCapo’ya göre Solana, 2021 yılının Ağustos ayında ulaşılan son seviyeye ulaştıktan sonra güçlü bir toparlanma sergileyebilir.

Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Solana, yazı yazılırken günlük bazda %2,85 kayıpla 85,33 dolardan işlem görüyordu.

Analistin kripto piyasası için de benzer tahminleri var

CryptoCapo ayrıca, Bitcoin ve altcoin projelerinin tümü düşüş sinyalleri verdiği için kripto piyasalarının daha da aşağılara gideceğini söyleyerek, daha önceki bir “kapitülasyon geliyor” uyarısını ikiye katlıyor. Analist, şu açıklamayı yapıyor:

BTC trendi, bir saatlik zaman diliminden bir haftalık zaman dilimine doğru düşüş gösteriyor. Altcoin’ler büyük destek seviyelerini kırdı ve çoğu yeni düşük seviyelere çıkarak Şubat-Nisan sıçramasının gerçekten bir düzeltme olduğunu doğruladı. Kaldıraç oranı tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Kapitülasyon giderek daha olası hale geliyor ve yakında %50-60 düşüş görebiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir