Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.986
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.986
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Altcoin Kâhini’nden BTC, ADA, ETH ve SOL İçin Önemli Tahminler!

Yakından takip edilen kripto analisti il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve iki altcoin projesinin nasıl dibe vuracağını açıkladı. Ayrıca analist, bu altcoin’lerde boğa trendlerine de işaret ediyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

CryptoCapo: BTC ve 3 altcoin için dip seviyeleri bunlar!

“il Capo Of Crypto” olarak bilinen analist, 232.000 Twitter takipçisine, BTC ve ETH ile akıllı sözleşme platformları Solana (SOL) ve Cardano (ADA)’daki potansiyel dipleri  veriyor. CryptoCapo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Potansiyel dipler: BTC 40.000 dolar, ETH 3.000 dolar, ADA 1,02 dolar, SOL 125 dolar.

Bitcoin’e bakan analist, BTC’nin keskin bir şekilde sıçramadan ve tekrar 50.000 dolar seviyesini geri almadan önce 40.000 doların biraz altına düştüğü bir senaryo beklediğini söylüyor. CryptoCapo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Dip oluşumu için böyle bir şey beklemek… Mavi çizgi 40.000 dolarda…

Analist, Bitcoin ve Cardano’da bu seviyeleri bekliyor!

Analiste göre, Bitcoin için mevcut fiyat aralığı, nihayetinde 2022’nin en önemli ticaret fırsatlarından birini sunuyor. CryptoCapo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

40.000-45.000 dolar arasında satın alıyorum. Bu, bu yıl için açık ara en iyi satın alma fırsatlarından biri. 40.000 doların altındaki konsolidasyon, beni yanıltır.

Cardano’ya gelince analist, ADA’nın mevcut fiyatların altına düşmeye devam edeceğini ve trendi tersine çevirmeden önce 1,00 dolar aralığına yaklaşacağını düşünüyor. CryptoCapo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ADA desteği kırıyor ve doğrudan satın alma bölgesine gidiyor.

Cardano’ya bakışı düşüş eğiliminde görünse de analist, ADA’da uzun vadede daha fazla yükseliş gösteriyor. Analist, Cardano’nun 10 doları vurabileceğini öngörüyor.

İşte il Capo Of Crypto’nun başarılı tahminleri

coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, 2020 yılının başlarında il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca usta analist, XRP’deki 0,13 doları da nokta atışı bildi. il Capo Of Crypto, diğer altcoin projelerinin gördüğü bazı büyük düşüşleri de doğru bir şekilde tahmin etti. Bu nedenle yatırımcılar, analistin tahminlerini dikkatle izliyor. Ayrıca il Capo Of Crypto, Ağustos ayında yayınladığı bir tahminde Cardano’nun boğa döngüsüne devam etmeden önce 1,90 dolara kadar düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir