Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.023
% 4.88
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.023
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Altcoin Kâhini: Sattım! Bu Altcoin Yakında Çakılabilir

Daha önce bazı altcoin tahminleri tutan Capo isimli bir kripto traderı, Cardano (ADA) 1 dolar seviyesine yaklaşırken sahiplerine bir uyarı yayınladı. Ayrıca Capo, kripto piyasalarında, bullish dönüşümden önce Bitcoin’i 30.000 doların altına çekecek bir “nihai kapitülasyon” öngörmüştü. Şimdi ise BTC’nin direkt olarak düşüşe geçtiğini tahmin ediyor İşte detaylar…

Capo’dan Cardano için uyarı

Capo olarak bilinen trader, 239.000 Twitter takipçisine Cardano’nun (ADA) şu anda temiz bir üçgen formasyonunun ortasında olduğunu ve bunun önümüzdeki günlerde düşüş fiyat hareketine işaret ettiğini söylüyor. ADA’nın, düşüş üçgenini onayladığını belirtiyor.

Ayrıca analist, Bitcoin için düşüncelerini de aktardı. Daha önce Capo, Bitcoin’in oldukça büyük bir aşağı yönlü hareketten önce 40.000 doları aşan bir yardım rallisi başlatacağını düşünüyordu. Ancak şimdi, trader, daha doğrudan bir şekilde gerçekleşen düşüş eğilimine başlayan BTC’de satış yaptığını, şu anda portföyünün yüzde 85’inin USDT’de olduğunu söylüyor. Balinaların arz eklediğini ve mevcut fiyatın altındaki pozisyonları kaldırdığını belirten analist, BTC’nin artık 40.000 dolara çıkmadan dümdüz aşağı gidecek gibi göründüğünü düşünüyor.

Altcoin piyasası, Bitcoin’den daha zayıf

Son piyasa düzeltmesi sırasında birçok altcoin Bitcoin’den daha iyi performans gösterirken, Capo genel olarak altcoin piyasasının BTC’den daha zayıf göründüğünü söylüyor. BTC’nin piyasa değerini kripto alanının geri kalanıyla karşılaştıran Bitcoin hakimiyetine bir göz atan analist, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Altcoin’ler, BTC’den bile daha kötü görünüyor. Bitcoin hakimiyetinin üçlü bir dip oluşturması ve Altcoin’lerin grafiğinin düşük aralığı yeniden test etmek istemesiyle, önümüzdeki birkaç gün içinde altcoin’lerde yüzde 50’lik bir düşüş görmek beni şaşırtmaz. Güvende kalın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir