Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.613
% 4.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.613
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Altcoin Kâhini, 3 Coin Belirledi: Son Hamleleri Geliyor!

Popüler kripto stratejisti il Capo Of Crypto (CryptoCapo), önemli BTC ve altcoin tahminlerinde bulunuyor. Analist Bitcoin (BTC), Terra (LUNA) ve bir diğer düşük değerli altcoin’in bir sonraki hamleleri için hazırlandığını söylüyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Crypto Capo: Bitcoin’de yaklaşan bir “bahar” hareketi bekliyorum!

Analist Crypto Capo,  229.500 Twitter takipçisine, piyasa değerine göre en büyük kripto para olan Bitcoin’de yaklaşan bir “bahar” hareketi beklediğini söyledi. Crypto Capo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Hala bu “bahar” hareketini, fiyat artışının başlamasından önce bekliyorum.

Analist yorumlarında teknik analiz için Wyckoff yöntemini kullanıyor. Bir birikim modeli, kurumsal yatırımcıların bir varlığın fiyatını indirimli fiyatlarla satın almak için kontrol ettiği bir dönemi vurgular. Yatırımcılara göre, BTC’nin 46.822 dolarlık mevcut değeri, Bitcoin’i bir fiyat “yayının” oluşacağı bölgeye yerleştiriyor ve BTC’yi  yukarı doğru yönlendiriyor.

Analist, bu 2 altcoin projesinde de yükseliş bekliyor!

Ocak 2021’den bu yana değeri %13.000’in üzerinde patlayan akıllı sözleşme platformu Terra’ya (LUNA) gelince analist,  başka bir fiyat sıçraması yapmadan önce LUNA‘nın 75 dolar aralığında konsolide olduğunu belirtiyor. Son olarak analist, düşük sermayeli akıllı sözleşme platformu Hathor’un (HTR) önümüzdeki aylarda büyük kazançlar elde edeceğini öngörüyor.

Hathor, doğrudan akrilik grafik teknolojisini merkezi olmayan Blockchain teknolojisiyle birleştiren, ölçeklenebilir bir kripto para birimi alternatifidir. Hathor, gerçek dünyadaki tokenizasyon kullanım durumları için tasarlanmış bir PoW Blockchain’idir. Analist, az bilinen Blockchain için kilit direnç olarak 2,08 dolar aralığını vurguluyor. Bu aralığın ötesinde analist, yalnızca HTR’nin yukarı doğru hareket ettiğini öngörüyor.

İşte il Capo Of Crypto’nun başarılı tahminleri

coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, 2020 yılının başlarında il Capo Of Crypto (CryptoCapo), Bitcoin‘in 3.500 dolara düşeceğini ve XRP’nin 0,11 dolara ulaşacağını belirtti ve nokta atışı bildi. Ayrıca usta analist, XRP’deki 0,13 doları da nokta atışı bildi. il Capo Of Crypto, birkaç altcoin projesinin gördüğü bazı büyük düşüşleri de doğru bir şekilde tahmin etti. Bu nedenle yatırımcılar, analistin tahminlerini dikkatle izliyor. Ayrıca il Capo Of Crypto, Ağustos ayında yayınladığı bir tahminde Cardano’nun boğa döngüsüne devam etmeden önce 1,90 dolara kadar düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir