Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.286
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.286
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Alman Telekom Devi Deutsche Telekom, Polkadot’u Destekliyor

Alman telekom devi Deutsche Telekom’un bir yan kuruluşu olan T-Systems MMS, Polkadot ile ortaklık kurdu. Ortaklığın bir parçası olarak şirket, DOT satın aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre T-Systems MMS, blokzincirleri arasında güvenli iletişimi teşvik edecek ve altyapısını bir validatör olarak Polkadot ağına katılmak için kullanacak. Ayrıca ağın yerel tokenı olan DOT satın alan şirket, Polkadot ana zincirinde çalışan merkeziyetsiz blokzinciri ağları arasındaki birlikte çalışabilirliği de destekleyecek. Şirketin ne kadar DOT aldığı ise bilinmiyor.

Şirket, altyapının sağlanması ve işletilmesi için Open Telekom Cloud (OTC) yapısını kullanacak. Şirket tarafından aktarılan bilgilere göre OTC, Avrupa mevzuatındaki güvenlik ve uyumluluk konusundaki katı gereksinimleri karşılarken; yapının bağımsızlığı ise merkeziyetsizliği ve dolayısıyla blokzinciri ağının esnekliğini destekliyor. T-Systems MMS’deki Blokzinciri Çözümleri Merkezi Başkanı Dr. Andreas Dittrich konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Deutsche Telekom olarak, artık merkeziyetsiz teknolojilerle de insanların ve şirketlerin işbirliğini her zaman destekledik. Polkadot, farklı özelliklere sahip çeşitli blokzincirlerinin paylaşılan güvenliği altında keyfi, zincirler arası iletişim gerçekleştirmesine izin veren heterojen, çok zincirli bir ağdır. Bağlantılı bir dünyanın bu gelecek vizyonuna tamamen inanıyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir