Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.534
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.534
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Algorand Nedir? 2022 İçin İyi Bir Altcoin Yatırımı Mı?

Piyasa değerine göre on sekizinci en büyük altcoin projesi Algorand (ALGO), henüz 2022’de olabilecek parabolik bir fiyat artışı yaşamadı. Bu yazıda, analist Kyle Portman’un 2022 analizlerine göz atıyoruz ve Algorand nedir sorusunu yanıtlıyoruz.

Algorand Nedir?

İlk olarak 2019’da piyasaya sürülen Algorand, ağını güvence altına almak için izinsiz bir PoS konsensüs mekanizması kullanarak en yeşil Blockchain olarak anılıyor. Algorand, çevre dostu konsensüs mekanizması nedeniyle tamamen merkezi olmadığı için ağı etkileyebilecek tek bir otorite noktası yoktur. Yüzlerce kuruluş şu anda Algorand üzerine inşa ediliyor. ALGO teknolojisini kullanan daha önde gelen şirketlerden bazıları Circle, Tether, StakerDAO, Ledger ve daha fazlasıdır.

3 tip metaverse coin var. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Algorand 2022 için iyi bir yatırım mı?

Algorand, gelişmiş Blockchain yetenekleri nedeniyle Ethereum katili olarak adlandırılıyor. Bununla birlikte, Ethereum, Solana, Avalanche ve Polygon gibi diğer kripto para birimlerinin aksine, Algorand 2021’de parabolik bir fiyat artışı yaşamadı. Algorand’ın ATH seviyesi, Eylül 2021’de ulaştığı 2.3 dolardır. Altcoin projesi, 2021’de önemli hamleler yaparak değerini 10 kat artırmış olsa da, ALGO’nun piyasa değerini Solana gibi bir kripto para ile karşılaştırmak, daha fazlası için tonlarca potansiyel olduğunu gösteriyor.

Algorand’ın ekosistemi, diğer bazı Blockchain platformlarına kıyasla hala nispeten küçük. Örneğin, geçen yıl ekip, ALGO ve diğer Blockchain’ler arasında bir köprü sağlayan bir dijital varlık madencisiyle birlikte ilk Algorand tabanlı merkezi olmayan borsasını piyasaya sürdü. Analist Kyle Portman, bu nedenlerle Algorand’ın 2022 için değerlendirilebileceğini düşünüyor. Hatta, geliştiriciler Algorand’ın Blockchain’e daha fazla uygulama oluşturdukça, değerlemesi bu yıl kolayca ikiye hatta üçe katlanabilir.

Analist diğer yandan, Algorand NFT ve metaverse trenine yetişemezse, Blockchain’i ve ekosisteminin toz içinde kalacağını belirtiyor. Analiste göre Algorand, Blockchain’in piyasada gerçek bir faydası ve uygulaması olduğu için rastgele bir meme token’inden daha iyi bir bahis yapıyor. ALGO’yu Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, Kraken, Bitfinex, Bittrex ve daha fazlasından satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Algorand Nedir? 2022 İçin İyi Bir Altcoin Yatırımı Mı?” te bir düşünce

  1. Pingback: Algorand (ALGO) Nedir? – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir