Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.091
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.091
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Alameda Research’ün SBF Bağlantılı Bir Şirkete 400 Milyon Dolar Kredi Verdiği Ortaya Çıktı

Alameda Resarch’ün Sam Bankman-Fried ile bağlantısı olan Modula Capital’e 400 milyon dolarlık kredi verdiği ortaya çıktı.

Sam Bankman-Fried ve önceden Alameda CEO’su olan Caroline Ellison ile birçok ortak noktası var gibi görünen ve nispeten bilinmeyen bir şirket olan Modulo Capital, Alameda Research’ten 400 milyon dolarlık kredi aldı.

Alameda Research Skandalları Artıyor

Modulo Capital, kripto endüstrisine girmeden önce SBF ve Ellison’u istihdam eden üç eski Jane Street trader’ı tarafından kuruldu. Şirket, SBF ve Ellison’un ikamet ettiği Bahamalar’daki lüks bir binada faaliyet gösteriyor.

Modulo Capital’e yapılan 400 milyon dolarlık bu yatırım, Alameda’nın yaptığı en büyük yatırımlar arasında yer aldı. Modulo Capital, anonim kaynaklara göre Alameda’dan önce diğer finans yatırımcılarıyla da görüştü.

SBF, 12 Aralık’ta Bahamalar’da dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan ötürü tutuklandı. SBF, suçlamalarla yüzleşmek adına ABD’ye iade edilmeyi kabul etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Alameda Research’ün SBF Bağlantılı Bir Şirkete 400 Milyon Dolar Kredi Verdiği Ortaya Çıktı” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin ve Kripto Dünyasında 24 Saatte Neler Oldu ? İşte Öne Çıkan Gelişmeler | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir