Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.684
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.684
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Alameda Research’ün Kripto Varlıkları Neler?

Alameda Research'ün Kripto Varlıkları

Alameda Research’ün Kripto Varlıkları Neler?

Geçtiğimiz günlerde Kripto dünyasının iki büyük borsası Binance ve FTX arasında büyük bir kriz çıkmış, likidite kriziyle karşı karşıya kalan FTX yardım istemek için rakip kripto borsası Binance’e ulaşmıştı. Kriz  sonrası ise Binance CEO’su  Changpeng Zhao ve FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’in henüz resmi olmayan bir anlaşmaya varması ile Binance, FTX’i satın alacağını duyurmuştu. 

Yaşanan olayların ardından ise gözler krizin çıkış noktası olan FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’in bir diğer şirketi olan. Alameda Research’ün de bir likidite sorunu yaşadığı biliniyor. Zincir üstü analiz platformu Lookonchain tarafından yayımlanan veriler ile şirketin bünyesinde  “0x” ile başlayan 56 adreste toplam 222.4 milyon dolarlık bir varlığa sahip olduğu ortaya çıktı.

Lookonchain  platformunun paylaştığı verilere göre 222.5  milyon dolar değerindeki toplam 56 adresin, 19’u 100 bin dolar, 13’ünün de 1 milyon dolar değerinde olduğu anlaşıldı.

Alameda Research'ün kripto varlıkları

Almeda Research’un elinde olan tüm coinleri ve kaç adet bulunduğunu aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. (100.000 dolar değeri ve üstü olanlar)

Alameda coin varlıkları

Alameda Research’ün Stablecoinler, ETH, BIT ve FTT tokenleri dışındaki varlıklar yaklaşık 1 milyon dolar değerinde.

Binance, FTT tokenlerini tasfiye edeceğini açıkladıktan sonra Alameda Research Solana (SOL) tokenlerini tasfiye etti. Bu durum SOL fiyatında büyük oranda gerilemeye neden oldu

Alameda Research, FTX bazı kripto şirketlerini kurtaracağını duyurduğunda zaten iflas etmiş durumdaydı. Ancak, FTX’in kurtarma paketleri likidite sıkışıklığına girmesine neden oldu ve FTX Token (FTT) fiyatını büyük oranda düşürdü. Şu anda son 24 saatte yaklaşık %75 düşüşle 4.47 dolardan işlem gören token gün içinde 2.15 dolara kadar gerileme yaşadı. Son olarak, yatırımcılar ve VC firmaları, şirkete yaptıkları yatırımlardan endişe duymakta.

Anlık haberleri ,duyuruları ve analizleri telegramyoutube ve twitter kanallarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Alameda Research’ün Kripto Varlıkları Neler?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir