Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.811
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.811
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan Kripto Para Yasası Açıklaması

Kripto para toplantısının ardından açıklama yapan Mustafa Elitaş, bir an önce yasanın çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto paralarla ilgili yasal düzenlemelere ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi. Elitaş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bir an önce yasa çıkarılacak. Teknik çalışmalar yapılıp ortak noktada buluşulacak. Sistem nasıl rahat yürüyecek bunu değerlendirdik. Geniş bir tanımlama oluşturulacak.

Sistemin önündeki engellerin kaldırılması, regülasyonların bulunmadığı ülkelerde bu konuda aracı olabilecek kişilerin de Türkiye’de faaliyetlerine devam etmeleri konusunda faydalı olacağı konusunu gündeme getirmiş oldular.

Parlamento bugün çok önemli bir işlev yaptı. Parlamento temsilcileri ve konunun tarafları ile birlikte taslak üzerinde fikir alışverileri yapıldı. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Muhtemelen önümüzdeki günlerde AK Parti olarak bir araya gelip konuyu değerlendireceğiz.

NFT gibi koleksiyonların düzenleyici sisteme girmesi için geniş kapsamlı bir düzenleme olması gerektiği kanaatine vardık.

Detaylar geliyor…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir