Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.851
% 5.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.851
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Age of Z 1993, NFT İşlem Hacmi 45 ETH’yi Aştı, Satışından 23 Dakika Sonra Tükendi

Elle çizilmiş NFT’lerden olan Age-of-Z (AOZ) 1993 için rekor bir hafta oldu. 15 Aralık 2021’de AOZ’nin halka açık satışını gerçekleşmesinden bir hafta sonra, NFT Trades ile merkeziyetsiz ütopya, 4,8 ETH tavan fiyatı ile yaklaşık 184.565 dolar 45 ETH’yi aştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Age-of-Z (AOZ), Metaverz Studio tarafından işletilmektedir ve Metaverz’inin içinde ve dışında yaşayan merkeziyetsiz bir topluluk oluşturmak için NFT’lerin gücünden yararlanan erken bir harekettir.

Eric Hughes’un 1993 tarihli ‘Bir Cypherpunk’s Manifesto’dan esinlenen zengin bir arka plan hikayesiyle, 1.993 elle çizilmiş profil resminin sahipleri, kendi kendine yeterli bir dijital dünya inşa etmek ve özerkliklerini geri kazanmak için birlikte iş birliği yaptı.

Yol Haritası

AOZ’un yol haritasında ekip, tüm 1993 vatandaşlarını yapay zeka (AI) ve bağımsız kişilerle hayata geçirmeyi planlıyor, böylece sahipler NFT’lerini talep ederek AOZ’leriyle iletişim kurabiliyor ve bağlantılar kurabiliyor. Sahipler, topluluk oluşturma özelliklerinin başlatılmasından sonra vatandaşlarının türevlerini de oluşturabilecekler.

Topluluk ayrıca, sahiplerin NFT’lerini DeFi ve oyun oynamak için kullanmaları için yeni fırsatların yönetilmesine ve keşfedilmesine yardımcı olabilir. AOZ NFT’lerinin fiyatını dengelemek için bir likidite havuzu başlatılacak. Likidite havuzu, satışların %5’inden geliyor.

Q2 2022’de ekip, AOZ gamefi’yi piyasaya sürerek Decentropolis’in Metaverse’ini oluşturacak. Decentropolis, şehrimizin huzur ve sükunetini yok etmek isteyen uzaylılar tarafından sürekli istila ediliyor. AOZ vatandaşlarının bu kötü adamları yenmek ve AOZ dünyasını yeniden inşa etmek için güçlerini birleştirmeleri gerekiyor. NFT avatarları ile Özel İnteraktif Şehir ayarı, muazzam bir Çok Oyunculu deneyimi ile sunuyor.

Age of Z Hakkında

Metaverz Studio tarafından başlatılan AOZ, Gen Z topluluğunun ruhunu ve değerlerini somutlaştıran türünün ilk örneği bir PFP projesi: kapsayıcılık, mahremiyet ve özgür irade.

AOZ, her biri benzersiz bir dizi fütüristik özellik ve niteliğe sahip, 1993 yılında elle çizilmiş “vatandaşlardan” oluşur. AOZ vatandaşları, mahremiyeti savunmak için yenilikçi ve iş birlikçi sistemlerin teşvik edildiği kendi kendine yeterli, özerk ve uyumlu bir dünya inşa etmeye kendini adamış metaverse yerlileridir. AOZ metaverse, kısmen siberpunk, kısmen çağdaş sanat olan kapsayıcı ve merkeziyetsiz bir topluluktur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir