Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.944
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.944
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Abu Dabi Merkezli Bir Vakıftan 1 Milyar Dolarlık Blockchain Yatırımı

Abu Dabi

Abu Dabi Merkezli Venom Vakfı Web3 ve blockchain firmaları için 1 milyar dolarlık fon tahsis edeceklerini duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi, Orta Doğu’da bir kripto para ve blok zinciri merkezi olmak için adımlar atmaya devam ediyor.

Abu Dabi merkezli blockchain platformu Venom Foundation ve yatırım yöneticisi Iceberg Capital, yeni bir ortaklık aracılığıyla Web3 ve blockchain firmalarına 1 milyar dolarlık fon tahsis edeceklerini duyurdu.

Venom Ventures Başkanı Peter Knez, Venom Vakfı’nın, kurucularının ve bölgesel kurumsal ve özel yatırımcıların fon için sermaye sağladığını söyledi. Fon, küresel ayak izi olan şirketleri ve projeleri destekleyecek ve Abu Dabi merkezli firmalarla sınırlı kalmayacak.

“Ödeme sistemleri, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC), sabit paralar ve havale, Venom’un benzersiz teknoloji ve girişim karışımımız sayesinde bir çözüm sağlayabileceği temel hizmetlerdir.”

Açıklamaya göre Venom Ventures Fonu, ödemeler, varlık yönetimi, merkezi olmayan finans (DeFi) ve GameFi ürün ve hizmetlerine odaklanan protokollere ve Web3 merkezi olmayan uygulamalara (DApps) yatırım yapacak.

Fon, katman-1 blockchain çözümü Venom Foundation ile Abu Dhabi Global Market (ADGM) yatırım yönetimi firması Iceberg Capital arasındaki bir ortaklık ile oluştu.

Gelen bilgilere göre Iceberg Capital fonu yönetecek, tohum öncesi ve Seri A finansman turları aracılığıyla projelere ve şirketlere yatırım yapacak. Yapılan Ortaklık, blockchain, DeFi ve Web3 ürün ve hizmetleri geliştiren işletmeleri hızlandırmayı amaçlamakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir