Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.118
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.118
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

ABD’de Kış Mevsimi, Kripto Para Madencilerini Zorluyor

Abd Kripto Para Madencileri Kış İçin Hazırlık yapıyor

ABD‘de bir grup kripto para madencilik şirketi, zorlu kış süreçlerini atlatabilmek için önlemler almaya başladı.

Kripto endüstrisinde zorlu süreçler devam ediyor. Küresel ekonominin yoğun baskıları, ülkelerin ekonomik hamleleri ve kripto sektöründe yaşanan iflaslar yıla damga vurdu. Birçok kripto şirketi, zorlu şartları gerekçe göstererek iflas bildiriminde bulundu.

Diğer taraftan kripto madencileri de hayatta kalmanın yollarını aramaya başladı. En büyük kripto madencilik şirketlerinden birisi olan Compute North, iflas bildirerek hizmetlerini durdurdu. Tüm bu süreçlerin ardından, ABD‘de zorlu kış şartları da kripto madencilerinin yakasına yapıştı.

Kripto para

Kripto madencilik şirketleri, ABD’de yaşanabilecek zorlu kış şartlarına ve elektrik kesintilerine karşı uyum sağlamaya çalışıyor. Özellikle kış aylarında şiddetlenen hava şartları, enerji kaynaklarıyla mining yapan kripto madencilerini etkisi altına aldı.

Compass Mining Madencilik Operasyonları Direktörü Neil Galloway, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kış fırtınası ile uğraştıklarının altını çizdi. Galloway, iniş çıkışlı piyasa koşullarına hazır olunmasını istedi. Ayrıca Galloway, Teksas‘taki kripto madencilik tesislerinin çevrimdışı olduğunu açıkladı.

Diğer taraftan Riot Blockchain, aşırı zorlaşan hava koşulları nedeniyle Teksas’taki Rockdale tesisini kapattığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde iflas başvurusunda bulunan Core Scientific, zorlu kış şartlarına uyum sağlamak amacıyla elektrik kesintilerine ayak uyduracağını belirtti.

Kripto madencilik şirketleri, ABD’de yaşanacak zorlu kış esnasında Bitcoin üretiminin düşmesini bekliyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir