Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.226
% 3.74
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.226
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

ABD Eski Başkanı Donald Trump, Kriptoyu “Çok Tehlikeli” Olarak Nitelendirdi

ABD eski başkanı Donald Trump, kripto paralara olan tutumunu yineledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Trump, katılmış olduğu “Mornings With Maria” adlı televizyon programında sunucu Maria Bartiromo ile gerçekleştirdiği sohbette eski First Lady Melania Trump’ın NFT projesinin harika olacağını söyledi.

Ancak Trump, daha önce yapmış olduğu kripto yorumlarını yinelemeyi sürdürerek ondan “çok tehlikeli bir şey” olarak söz etti:

“Kriptoyu hiçbir zaman sevmedim çünkü dolar sahibi olmayı seviyorum ve para biriminin dolar olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple hiçbir zaman büyük bir hayranı olmadı. Ancak git gide büyüyor ve kimse bu konuda bir şey yapmıyor.

Ben dolar adında bir para birimi istiyorum diğerlerine sahip olmak istemiyorum. Bir gün benzerlerini daha önce hiç görmediğimiz bir patlama yaşanabilir. Bu çok tehlikeli bir şey”

Cumhuriyetçilerin Meclis ve Senato’daki eylemleri göz önüne alındığında Trump, kendi partisiyle çelişiyor gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir