Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.886
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.886
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

ABD, Binance US’nin Voyager’ı Satın Almasını Onayladı

Binance

İflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager’ın bazı varlıklarını Binance US’e satmak için önerdiği anlaşma gerçeğe dönüşmeye bir adım daha yaklaştı.

New York Güney Bölgesi iflas mahkemesinden ABD Bölge Yargıcı Michael Wiles, Salı günü öğleden sonra yapılan bir duruşma sırasında Voyager varlıklarını satmak için önerilen planın çeşitli yönlerini açıklayan açıklama beyanlarını onayladı, ancak anlaşma üzerinde çalışan avukatlardan onaylamadan önce önerilen sipariş belgelerini revize etmelerini istedi.

Mart ayında bir başka onay duruşmasına konu olacak anlaşma için Voyager’ın alacaklılarının çoğunluğunun da onayı gerekiyor.

Süreç Nasıl Başladı

Voyager başlangıçta kendisini FTX’e satmayı kabul etmiş, ancak Sam Bankman-Fried’in borsasının Kasım ayında çökmesinin ardından teklif sürecini yeniden açmıştı. Voyager’ı temsil eden Kirkland & Ellis avukatlarından Joshua Sussborg, duruşmanın başında yaptığı açıklamada Binance US ile anlaşmanın ilerletilmesinin Voyager’ın alacaklılarının yararına olacağını söyledi.

Önerilen anlaşmaya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), eyalet düzenleyicileri, ABD Kayyum ofisi ve özel taraflardan muhalefet geldi. ABD’deki Yabancı Yatırımlar Komitesi (CFIUS) de geçen yıl iflas başvurusunda bulunan borç veren tarafından yapılan anlaşmaları gözden geçireceğini söyledi. Yargıç, komitenin konularının “bugün için gerçekten konu dışı” olduğunu söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir