Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.962
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.962
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Aada Finance, 25 Bin Dolarlık Bug Bounty Programı Başlattı

Cardano’nun ilk NFT lending platformu Aada Finance, mainnet öncesi bug bounty programı başlattı.

Aada Finance, 13 Eylül’de yapılması planlanan ana ağ lansmanından önce beyaz şapkalı hackerlara büyük ödül sunacağı bir bug bounty yarışmasına ev sahipliği yapıyor.

Aada Finance, Bug Bounty Programını Duyurdu

Aada Finance, blog gönderisi üzerinden kritik bir akıllı sözleşme güvenlik açığı için bug bounty programını başlattığını duyurdu.

Şirket, Twitter hesabı üzerinden, “Beyaz şapkalı hackerlara büyük ödül Bug Bounty Programını duyurduk. Merak ediyorduk, aranızda kodlama bilen var mı?” diyerek bir paylaşım yaptı. Paylaşımdaki program gönderisinde, yarışma kurallarıyla ve ödüllerle ilgili bilgiler yer alıyor.

Gönderiye göre Aada Finance, ana ağ lansmanına yaklaştıkça, V1 dApp’nin Cardano’ya verimli ödünç verme ve ödünç alma ilkeleri sağlamayı hedefliyor.

Yarışma kapsamında üzerine düşülen konu şu:

  • Herhangi bir miktardaki anaparanın çalınması dondurulması ve kullanıcıların fonlarını tehlikeye atabilecek tüm sistem açıkları.

Aada Finance ayrıca, 25 bin dolar değerindeki kritik akıllı sözleşme güvenlik açığı için ödülün kendi ekibi tarafından ödeneceğini ve ödemelerin AADA tokeni ile yapılacağını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir