Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.345
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.345
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

8’den Fazla Bilen Analist: Bu 2 Altcoin Patlayıcı Hamle Yapacak!

İsabetli Bitcoin fiyat tahminleriyle bilinen bir kripto analisti, yakından takip ettiği 2 altcoin projesinin patlayıcı hamlelere hazırlandığını söylüyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, Smart Contracter’ın güncel teknik analizlerine göz atalım.

Smart Contracter, iki popüler altcoin projesinde patlama bekliyor

Bu makaleden görüldüğü üzere, Bitcoin’in (BTC) yıl sonu çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden Smart Contracter, birkaç altcoin hakkındaki tahminlerini güncelledi. Yakın tarihli analizlerinde Contracter, aylık kapanışların bir dizi proje için iyi göründüğünü söylüyor. Analistin radarındaki ilk altcoin, haftalık zaman diliminde düzeltici bir ABC modelini tamamlayan Fantom (FTM). Analist, akıllı sözleşme platformu için mevcut 1.55 dolar seviyesinden ATH seviyesi 4.50 dolara doğru %190’lık patlayıcı bir hareket öngörüyor:

FTM haftalık yükseklerden büyük bir düzeltici ABC gibi görünüyor. Bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma şansının yüksek olduğunu düşündüğüm bir başkası.

Yazım sırasında Fantom (FTM), son 24 saate %9,60 geçen haftaya göre %19,99 yükselişle 1.65 dolardan işlem görüyor.

Solana (SOL) yükseliş sinyalleri veriyor

Smart Contracter, yüksek performanslı Blockchain Solana’nın (SOL) hem USD hem de Bitcoin çiftlerinde yükseliş sinyalleri verdiğini ekliyor. ABD doları (SOL/USD) karşısında SOL’ye bakan analist, paritenin birkaç aylık düşüş trendinin altında bir yükseliş eğilimi gösterdiğini söylüyor:

Aylık grafikler bugün kapandı ve sevdiğim altcoin projelerinden biri Solana (SOL). USD çiftinde, 0,618 (Fibonacci geri çekilme seviyesi) üzerinde meydana gelen aylık zaman diliminde bir yıldız modeline sahibiz.

Bitcoin’e (SOL/BTC) karşı eşleştirilen Smart Contracter, Solana’nın üç dalgalı bir düzeltme modelini (ABC) tamamladığını ve bu da trendin tersine çevrildiğini öne sürüyor:

Ayrıca Bitcoin çiftinde, üstten tüm yapı net bir ABC (modeli) gibi görünüyor.

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Smart Contracter, tahminlerini, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden Elliott Wave teorisine dayandırıyor. Teoriye göre, bir ABC düzeltici modelinin tamamlanması genellikle bir trendin tersine dönmesine yol açar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir