Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.337
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.337
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

8’den Fazla Bilen Analist: Bu 2 Altcoin Fırlayacak! Fırsatı Görün

İsabetli tahminleriyle bilinen kripto analisti Smart Contracter’a göre, Ocak ortasındaki son yükselişten sonra Ethereum’un 3.000 doların biraz üzerine çekilmesi açık bir “fırsat”. Analist, Ethereum (ETH) konusunda olumlu ve diğer büyük kripto paralardan daha iyi performans gösterebilecek bir altcoin projesini paylaşıyor…

Smart Contracter, 3 bin dolarlık Ethereum’u “fırsat” olarak yorumluyor

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Smart Contracter’ın isabetli tahminlerine buradan ulaşabilirsiniz. Güncel analizlerinde Contracter, Ethereum (ETH) fiyatının dört saatlik grafikte 50 günlük hareketli ortalama dahil olmak üzere temel hareketli ortalamaların (MA) üzerinde işlem gördüğünü belirtiyor. Analiste göre bu görünüm panik havasına yol açabilir, ancak sakin kalmakta fayda var:

Birçok insan burada tekrar panikliyor ama ben ETH’yi seviyorum. Dört saatlik büyük hareketli ortalamaların tümü temizlendi ve bu, 50 MA’nın iyi bir testi gibi görünüyor. Şu anda trendin yükselişte olduğunu ve bu düşüşü bir şans olarak görüyorum.

Ethereum, yazım sırasında 3 bin dolar bandında işlem görüyor. Lider altcoin son 24 saat içinde %6, geçen haftaya göre %3 geriledi.

Piyasa devlerinden daha iyi performans gösterecek altcoin projesi

Akıllı sözleşme özellikli bir Blockchain olan Avalanche’ın (AVAX) yerel kripto para birimi listede bir sonraki sırada. Smart Contracter’a göre, Güney Kore kripto borsası Upbit’teki son çıkışının ardından bir satıştan sağ çıktıktan sonra AVAX, piyasa değeri açısından diğer büyük kriptolardan daha iyi performans gösterebilir. Analist şunları paylaşıyor:

AVAX’ı izlemek, Upbit listeleme artışının devam etmesini ve seslerin solmaması benim için oldukça olumlu. Önceki zirvesini geri kazanan ilk 10 kripto para olma şansının yüksek olduğuna inanıyorum.

Avalanche, yazım sırasında, 81.66 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre en büyük onuncu kripto para birimi. Kasım ayının piyasa zirvesinden sonra ATH fiyatı 145 dolardan yaklaşık %44 geriledi. Bir diğer kripto analisti InvestAnswers’ın sunucusuna göre AVAX’ın 90’ı aşan RSI seviyesi bir satış baskısına işaret edebilir. Ancak analist, “AVAX grafiği tükeniyor olabilir. Bu, 95 dolara ulaşmak için açık bir satış noktasıydı” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir