Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.486
% 3.68
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.486
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

8’den Fazla Bilen Analist: Bitcoin ve AAVE Bu Seviyelere Gidiyor!

Popüler kripto analisti Smart Contracter, Bitcoin (BTC) ve merkezi olmayan finans protokolü Aave (AAVE) için sırada ne olduğunu açıklıyor. Analist, altcoin projesinde güçlü bir yükseliş bekliyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Smart Contracter: Bu altcoin güçlü görünüyor!

“Smart Contracter” ismiyle bilinen analist, 199.700 Twitter takipçisine, Aave platformunun yerel tokeninin potansiyel olarak daha yüksek bir dip yaptığını ve olası bir toparlanma sinyali verdiğini söylüyor. Analist, AAVE’nin destek veya direnç seviyelerini belirlemek için kullanılan 0.618 Fibonacci düzeltme seviyesine dokunarak potansiyel bir destek seviyesine ulaştığını belirtiyor.

Smart Contracter, AAVE‘nin beş dalgalı bir yükseliş modelinden sonra gelen düzeltici bir üç dalgalı modelde aşağı doğru eğilim gösterdikten sonra, bu seviyeye dokunduğunu söylüyor. Elliott Wave Teorisine göre, beş dalgalı modelin yönü ile temsil edilen baskın eğilim, düzeltici üç dalgalı modelden sonra devam eder. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Burada biraz AAVE daldı… Haftalık grafikteki yeşil çizgiler günlük grafikte güzel bir beş dalga yükselişine dönüştü, şimdi 0,618’e ulaştık ve bence bu daha yüksek bir düşüş…

Smart Contracter: Bitcoin bu seviyeleri görecek!

Aynı tweet’te Smart Contracter, Aave’nin yukarı yönlü beş dalgalı modelini ve daha küçük aşağı yönlü üç dalgalı modelini gösteriyor. Analistine göre, AAVE bir sonraki adımda ABD doları ve Bitcoin karşısında yukarı doğru yükselebilir.

Smart Contracter, Bitcoin’in 2022’de 100.000 dolara ulaşabileceğini savunurken, lider kripto para biriminin 37.500 dolara düşebileceğini de söylüyor. Analiste göre, Bitcoin 100.000 doların üzerinde bir fiyata ulaştıktan sonra ayı piyasası başlayabilir. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence BTC şu an ile 37.500 dolar arasında herhangi bir yerde dibe vuruyor ve bize daha büyük bir zaman ölçeğinde 2019’da gördüğümüze benzer bir yapı veriyor. Bence 2022 için hala masada 100.000 dolar var. 100.000 doların üzerindeki fiyatlardan sonra, 2018 tarzı genişletilmiş ayı piyasası bölgesine giriyoruz.

İşte Smart Contracter’ın başarılı BTC ve altcoin tahminleri

coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Smart Contracter Bitcoin’de 3.200 dolar, 2020 rallisi, 2020’nin büyük Bitcoin çöküşü ve daha fazlasını bildi. Ayrıca analist, geçtiğimiz birkaç ay içinde daha kısa vadeli fiyat hareketleri de doğru öngördü. Smart Contracter, geçtiğimiz dönemlerde Bitcoin’in birikim aralığını bulup 23.000 dolara doğru geri çekilirken  genel bir altcoin piyasası düzeltmesini zorlayacağını belirtti.

Usta analist bu tahmininde de haklı çıktı ve altcoin kanamasını önceden haber verdi. Şubat’ın ikinci haftasında bir altcoin erimesi beklediğini belirten analist, bu tahmininde de haklı çıktı. Ayrıca analist, Mart’ın son günlerinde Ethereum’un yaklaşık 1.600 dolara düşeceğini de doğru bir şekilde öngördü. Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un Eylül 2021’deki son geri çekilmesini doğru bir şekilde tahmin etti. Bu nedenle yatırımcılar, analistin tahminlerini yakından izliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir