Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.078
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.078
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

8’den Fazla Bilen Analist, 2 Altcoin Belirledi: Satın Alıyorum!

İsabetli tahminleriyle bilinen Smart Contracter, Fantom (FTM) ve mavi çipli bir DeFi odaklı altcoin projesinde neden yükseliş beklediğini paylaşıyor. Analistin başarılı Bitcoin ve altcoin tahminlerine buradan göz atabilirsiniz. En son analizlerinde Contracter, 2 altcoin projesinden satın alacağını söylüyor.

FTM boğa sinyalleri veriyor

FTM ile başlayan Smart Contracter, Fantom ekosistemindeki kripto para birimlerinin hızla değerlendiğini söylüyor:

Bana kalırsa Fantom sezonu, kelimenin tam anlamıyla Fantom’daki her token şu anda turbo gönderiyor.

Sıradaki DeFi platformu Aave (AAVE). Smart Contracter, AAVE’nin dibe vurduğunu söylüyor ve DeFi ile ilgili kripto paralar için 2022’nin 2021’den daha iyi bir yıl olacağını tahmin ediyor:

AAVE için büyük bir düşüşün olduğuna kesinlikle inanıyorum. 2021 bir bütün olarak DeFi için zordu ama bence 2022 ikinci tur olacak.

Analistin Elliott Dalga Teorisi yorumuna göre, AAVE, yukarı yönlü baskın beş dalgalı modeli ve aşağı yönlü üç dalgalı düzeltici modeli tamamladı. Smart Contracter’a göre AAVE, Tether (USDT) ile eşleştirildiğinde baskın trendle devam edecek. Analist AAVE’nin Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans gösterebileceğini de düşünüyor.

Altcoin analisti Bitcoin’de olumlu tabloyu paylaştı

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Smart Contracter ayrıca, teknoloji ağırlıklı ABD hisse senedi endeksi Nasdaq 100’de bir yükseliş modeli görülmesinin Bitcoin için “iyiye işaret” olduğunu söylüyor. Kripto analistine göre, Nasdaq 100 endeksi günlük grafikte bir yükseliş ABC modeli oluşturdu. Contracter, bu durumun kripto piyasası için olumlu sonuçlar verebileceğini düşünüyor.

Nasdaq, günlük grafikte ATH seviyesi olan yeni bir ABC yapısı için güzel görünüyor ve turbo hacimde kapanışa sıçradı. Ayrıca, teknoloji daha keskin olsa da pratikte zirveye ulaştığını görmek BTC için iyiye işarettir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir