Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.156
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.156
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

8 Bin Doları 5,7 Milyar Dolara Çeviren Shiba Inu Yatırımcısı, SHIB Token’larını Transfer Etmeye Başladı

En büyük Shiba Inu cüzdanı kış uykusundan uyandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Etherscan verilerine göre, 8000 doları 5,7 milyar dolara çeviren Shiba Inu cüzdanı yeniden aktif halde. Nisan ayından bu yana ilk kez, balina fonları taşımaya başladı ve bu da büyük satış baskısı konusunda endişelere yol açtı.

Shiba Inu milyarderi şimdiye kadar yaklaşık 2,7 milyar dolar değerinde yaklaşık 10 trilyon SHIB token’ını dört boş cüzdana aktardı.

Söz konusu cüzdan, Shiba Inu’nun toplam dolaşımdaki arzının yaklaşık %13’ünü kontrol ediyor.

19 Ayda Servete Dönüştü

Yatırımcı, Nisan 2020’de SHIB tokenleri satın almaya başladı ve bunu sadece 19 ayda multi-milyarlık bir servete dönüştürmeyi başardı. Shiba Inu tokeni Ekim ayında %825 yükselerek yatırım camiasının dikkatini çekti. Geçen hafta, piyasa değeri ile rakibi Dogecoin‘i geçmeyi başardı ve 28 Ekim’de 0,00008616 dolar ile yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

Bazıları, söz konusu adresin erişilemez olduğunu ve bu nedenle büyük kazanımlara rağmen tokenlere dokunulmadığını iddia etti. Ancak son transferler durumun kesinlikle böyle olmadığını gösteriyor.

Balina adresi tekrar aktif hale geldikten sonra Shiba Inu fiyatı %11 düştü. SHIB, yazının yazıldığı sırada CoinGecko verilerine göre 0,00006614 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

  1. Dilaver Adıbelli diyor ki:

    Emeklerinize tşkrler mühendis bey, Ship ı 0.000062 lerden aldık düşüyor, sizce durumu ne olur fikrinizi alabilir miyim.. Tşkrler 🌹 🍮 ✋

  2. Elif diyor ki:

    Merhaba coin al-sat konusunda çok yeniyim ve sizleri takip ederek birşeyler yapmaya çalışıyorum ama kafam karışıyor gene de sizce sürekli farklı coinlere yatırım yaparak mı devam etmeliyim al-sata yoksa sadece tek bir coine mi yönelmeliyim bu arada TL bazında işlem yapıyorum lütfen biraz bilgi verir misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version