Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.013
% 3.14
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.013
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

NFT NEDİR ? ALL-ART NEDİR ? NFT’LER İÇİN ALL-ART’IN ÖNEMİ NEDİR?

NFT NEDİR ?  ALL-ART NEDİR ?  NFT’LER İÇİN ALL-ART’IN ÖNEMİ NEDİR

NFT

  NFT’nin açılımı Non-Fungible token.Bunu Türkçe’ye başka bir eşi bulunmayan para yada token olarak çevirebiliriz.NFT kopyalanamaz ve türünün tek örneği.NFT’nin özgün ve tek olması,karşılıklı olarak kendi türünden başka bir token ile takasının yapılmamasına yol açar.Bu durumda NFT’ye aktarılan bir sanat eserinin özgürlüğünü kolayca doğrulanabilir ve eserlerin kopyalamasının önüne geçilir. 

ALL-ART

   Avrupa’nın önde gelen NFT protokollerinden biri olan All-Art, günümüz NFT pazarlarındaki  sorunlara işaret eden güçlü bir müdahaledir. Sanat Eserlerinin (NFT) değiştirilebilir bir değere sahip likit bir varlık sınıfı olması gerektiği  fikrine dayanıyor. NFT alıcılarını ve yatırımcılarını All-Art’a yönlendiren en önemli avantajlardan biri, sorunsuz ve sıkıntısız NFT ticaret arayüzüdür. Gelişmiş NFT ticaret avantajları ile birden fazla yenilikçi özelliğe sahiptir. Yaratıcı ekonomileri ve geleceğin meta verilerini destekleyen yeni NFT altyapısıdır.

 

NFT’LER İÇİN ALL-ART’IN ÖNEMİ

 NFT’ler gelişmekte olan bir varlık sınıfıdır.Kripto dünyasında topluluklar NFT kullanımının keşfedilmemiş bölgelerini keşfediyor. Yaratıcılık ve yenilik, bu yeni gerçeklikte dijital ve gerçek dünyaları nasıl bağladığımızdaki değişimi yönlendiriyor. NFT’ler dijital bir öğeyi temsil ettiğini kabul ettiğimiz bir dijital tokenin etrafında oluşturulur. Ancak, bir NFT satınaldığımızda aslında ne satın alıyoruz? Bir karma değer, meta veri? Veya gerçek bir dünya öğesi: bir sanat eserinin kendisi mi, bir oyun varlığı mı? NFT’leri satın alıp dijital platformların dışında herhangi bir yerde kullanabilir miyiz? Mülkiyet hakları hiçbir zaman NFT’lerin bir tasarım özelliği olmadı, ancak giderek daha fazla proje bu sorun için uygun çözümler talep ediyor.

Yeni altyapı, NFT’leştirilmiş tokenleri ve pazarları genişleyen meta veri tabanı alanıyla bağlantılı geleceğe taşımak için önemli ölçüde daha iyi ve daha yaygın olarak desteklenmelidir.İşlemler hızlı ve ucuz olmalıdır. Enerji tüketimi minimum düzeyde olmalıdır. Blok zincirindeki kayıtlı NFT’ler, Blok zincirindeki sanatsal değerler, mülkiyet transferi, kaynak belgeleri ve doğrulama için uluslararası standartları takip etmelidir. Koleksiyonerler, satın alınan NFT’lerden spekülatif ticaretin ötesinde faydalanabilmelidir.

 Ücretleri düşürdüğümüzde (ki bunu ALL-ART  Solana platformunda gerçekleştiğini göstermeye çalışıyor), lisans hakları getirdikten ve NFT’lere şu anda olduğundan daha fazla fayda sağladıktan sonra, işletmeler ve kullanıcılar kontrol edebilecektir. NFT’lerin şimdi var olabileceği ve üzerine inşa edilebileceği yepyeni bir yüzey alanının kilidi açılacak.

 

 

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir