Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.957
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.957
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

6 Analist: Bitcoin Fiyatı Şimdi Bu Seviyeleri Kırabilir!

6 uzman kripto para analistinden, 2022’ye dair Bitcoin ve genel piyasa hakkında trend tahminlerini alıyoruz. Listede popüler Twitter analistlerinin ve sektörden kıdemli isimlerin analizlerini bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar..

Bitcoin (BTC)’in 48.670 doları geri alması gerekiyor

BTC için haftalık fiyat performansının analizi, 48.670 dolar bölgesini vurgulayan Twitter analisti Rekt Capital tarafından ele alındı. Aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, Rekt Capital’e göre “BTC siyah çizgileri destek olarak başarıyla yeniden test ediyor” ve “bunu üç haftadır aralıksız yapıyor.” Rekt Capital, bunu yakın vadede dikkat edilmesi gereken potansiyel bir hedef olarak görüyor:

Son haftalık kapanış, kırmızı yatayın (48.670 dolar) destek olarak kaybolduğu anlamına geliyor. BTC, kırmızıyı destek olarak geri almak için yakında sıçrayabilir.

BTC’deki mevcut zayıflık, analist Michaël van de Poppe tarafından da ele alındı ​​ve aşağıdaki tweet’i yayınladı. Analist 48.000 dolardan reddedilmenin fiyatın 46.000 doların altına düşmesine yol açabileceğini öne sürüyor.

Bitcoin için kısa vadeli mücadelelere rağmen, Twitter analisti GalaxyBTC için yukarı yönlü görünmeye devam ediyor. Analist ilk çeyrek için şunları düşünüyor:

BTC’nin patlaması an meselesi ve ne kadar uzun sürerse, o kadar çok pompalayacaktır. Birinci çeyrek yükselişte.

GalaxyBTC’nin analizleri, bir diğer Twitter kullanıcısı Bobby Axelrod tarafından, önümüzdeki aylarda Bitcoin grafiğinde bir fincan ve kol formasyonun tahmini yörüngesini özetleyen aşağıdaki grafikle desteklendi. Bobby’de şunları söyledi:

Formasyondaki “kulp”, Ocak ortasından sonuna kadar 58.000 – 60.000 dolar arasında görülecek. Şubat ayının ilk haftasında 48.000–50.000 dolara gerileme görülebilir. ATH’yi Şubat ayının sonunda veya Mart ayının başlarında yeniden test edebiliriz. Mart başında küçük bir geri çekilme, ardından roket.

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Benjamin Cowen ise BTC’nin şu anda boğa piyasası destek bandının çok altında olduğunu, 20 haftalık SMA ve 21 haftalık EMA birleşiminden oluşan teknik bir indikatör olduğunu belirtiyor. Analist, Bitcoin’in parabolik bir birinci çeyreğe sahip olacağından şüphe ediyor ve Bitcoin’in “bir süreliğine belirli bir aralıkta” işlem göreceğini tahmin ediyor:

Bitcoin için büyük bir piyasa döngüsü görmüyorum, en erken 2023’e kadar olmayabilir.

Antoni Trenchev, 6 haneli BTC fiyatı bekliyor

Nexo’nun Kurucu Ortağı Antoni Trenchev Bitcoin’in 2022’nin ortasına kadar 100 bin dolarlık bir fiyata ulaşacağını tahmin etti. Analist, en son CNBC röportajında, tahminin önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşeceğini belirtti:

Bitcoin konusunda oldukça iyimserim. Sanırım bu yıl 100.000 dolara ulaşacak, muhtemelen ortalarına kadar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir