Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.467
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.467
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

5 Ünlü İsimden, Kritik Bitcoin ve Altcoin Yorumları!

Toparlanma süreciyle geçen bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Geçtiğimiz haftalardaki gibi kripto Twitter topluluğunun yakından takip ettiği fenomenlerin bu haftada ilginç tahminleri ve açıklamaları oldu. Gelin, haftanın altcoin ve Bitcoin yorumlarına göz atalım.

Fenomenler bu hafta Bitcoin ve altcoin projeleri için neler söyledi?

Genç girişimci Pompliano bu hafta Bitcoin’e değindi. Ligthtning Network’ün geleceğinden bahseden Pompliano, dünyaca ünlü rapçi Nas’ın NFT müzik platformu Join ile işbirliğine başladığını paylaştı. Pomp’un gündeminde FTX borsasının kurduğu 2 milyon dolarlık girişim fonu da vardı.

Her zaman olduğu gibi Michael Saylor’un gündeminde bu haftada Bitcoin vardı. Hafta içinde CNBC’den Steve Daines ile bir araya gelen Microstrategy CEO’su, Bitcoin’in enflasyona çözüm olabileceğini ve internetin geleceği olduğunu söyledi.

Tron kurucu Justin Sun, düzeltmelerle geçen haftada Bitcoin satın almak için uygun zaman olduğunu El Salvador’un Devlet Başkanı Nayib Bukele ve Michael Saylor’u etiketleyerek paylaştı. Ayrıca Tron ağının USDC bazında 600 milyon doları aştığını ve Justin Sun x MetapolyXM- Chinese Zodiac NFT koleksiyonunun tamamlandığını duyurdu. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Vitalik Buterin’in anketine de değinen Sun, projelerin gelecekte birllikte çalışabileceğinden bahsediyor.

Bu hafta Erik Voorhees’in gündeminde kurucusu olduğu ShapeShift ve altcoin projesi THORChain yer aldı. Voorhees, THORChain’in THORForce1 NFT koleksiyonunu paylaşıyor.

Bu hafta, Binance kurucusu CZ platformun African Cup of 2021 sponsorluğundan ve fan token’lerden bahsetti. Hafta içinde ODDO BHF Digital Forum’a da katılan CZ, Twitter hesabından bu anlara dair kareleri de paylaştı. Ayrıca CZ’nin kripto para yatırımcılarını cesaretlerinden motive edici tweet’leride oldu. Bunların dışında Pakistan’ın Binance hakkında aldığı araştırma kararına değinen CZ, ayrı bir tweet’te borsanın Rusya Merkez Bankası’nın eski yöneticisini tekrar göreve çağırmasına değindi. Binance Labs’ın 200 milyon dolarlık Oasis Ekosistem Fonu’nu desteklemesi, CEO’nun diğer duyuruları arasındaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir