Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.676
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.676
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

4 Uzman, Bu Altcoin’leri Seçti: Fiyatlar Fırlama Modunda!

Altcoin fiyatlarının Bitcoin ile korelasyonu düşmeye devam etti. Bu sırada uzmanlar, yatırımcıların altcoin varlıklarında bir artış öngördü. Yatırımcılar, kripto para birimi işlemlerinde yer alan riskleri değerlendirdi. Bitcoin ve altcoin’ler arasındaki azalan korelasyon, alternatif kripto paraları 2022’de yatırımcılar için kazançlı bir varlık sınıfı haline getiriyor gibi görünüyor. coinmuhendisi.com olarak analistlerin yorumlarını aktarıyoruz…

Yatırımcılar 2022’de altcoin varlıklarını artırabilir

Mart 2020’deki kripto kan banyosu, kademeli tasfiyeleri tetikledi. Çoğu kripto para birimi fiyatları, Bitcoin ve hisse senetleri ile korelasyonları düştükçe düştü. 2021’de Ethereum, en iyi hedge fonlarının 17’sinden daha iyi performans gösterdi. Altcoin kazançları, yatırımcıları varlık sınıfına çekiyor. Bir kripto analisti olan “TheMoonCarl”, altcoin’lere olan ilginin arttığına dikkat çekti.

Uzmanlar, Ethereum (ETH) katili Cardano’nun (ADA) fiyat eğiliminin bir ayı piyasası belirtisi göstermediğine inanıyor. Bir kripto analisti ve traderı olan Gert van Lagen, ADA fiyatında boğa piyasasının başlamasından bu yana yükseliş trendinin devam etmesini bekliyor. Öte yandan başka bir kripto analisti olan “BitQueenBR”, Fantom’ın (FTM) şu anda piyasadaki en güçlü altcoin’lerden biri olduğunu belirtti. Fantom fiyatı yükseliş konsolidasyon aşamasında patlak verdi ve direnci test etmeye çalıştı. Analist, tüm zamanların en yüksek seviyesini test etme fırsatı olduğunu düşündüğü için Fantom fiyatını izliyor.

Son olarak FXStreet analistleri, bir play-to-earn (oyna-kazan) platformu olan Axie Infinity’nin (AXS) yukarı yönlü bir potansiyele sahip olduğunu ve bir yükseliş eğilimi gösterdiğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir