Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.737
% 4.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.737
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

4 Uzman: Bitcoin Fiyatı, Ocak’ta Bu Seviyelerde Olabilir!

Yatırımcılar 2021’e veda ederken, küresel kripto piyasası değeri yeni yılın ilk saatlerinde %2,44 arttı. Birçok altcoin projesi düşüş eğilimini aşamasa da, ekonomist ve kripto trader’i Alex Kruger, “fon girişlerinin etkisiyle Ocak ayı başlarında güçlü bir kripto piyasası bekliyor”. Gelin, coinmuhendisi.com derlediğimiz Bitcoin analistlerinin Ocak ayı fiyat tahminlerine göz atalım.

Analistler sıcak bir Ocak ayı bekliyor

Alex Kruger, son dört yılda Ocak ayı başlarında Bitcoin getirilerini analiz etmek için Twitter’a gitti. İlginç bir şekilde, kral kriptonun modelinde her seferinde olumlu bir geri dönüş kaydedildi. Kruge, 2018’den bu yana Bitcoin’in ocak performansını paylaşıyor:

  • 2021 %36
  • 2020 %13
  • 2019 %7
  • 2018 %18

Carol Alexander, Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor

Alex Kruger’in aksine, Sussex Üniversitesi’nde finans profesörü Carol Alexander, gelecek yıl keskin Bitcoin düzeltmeleri bekliyor. Alexander, CNBC’ye verdiği demeçte, BTC’nin “temel değer eksikliği” nedeniyle tüm kazançları silerek 10.000 dolara kadar düşebileceğini söyledi. Hatta, yatırımcıları Bitcoin’den uzaklaşmaya davet ediyor:

Şimdi bir yatırımcı olsaydım, yakında Bitcoin’den çıkmayı düşünürdüm çünkü fiyatı muhtemelen gelecek yıl çökecek.

Fon akışı cephesinde, Coinshares haftalık olarak son raporunda toplam 142 milyon dolar tutarında rekor düzeyde en büyük haftalık çıkışları ima etti. Borsa aşağıdaki analizi ve grafiği paylaştı:

Bitcoin, Haziran ayında görülen ve 150 milyon dolar kadar olan çıkışların oldukça altında, toplam 89 milyon dolar tutarında çıkış gördü.

Bununla birlikte, Meksika’daki en zengin üçüncü kişi olan Ricardo Salinas Pliego, kısa süre önce Twitter takipçilerini bu yeni yılda Bitcoin’e yatırım yapmaya çağırdı. İspanyolca’dan tercüme edilen video mesajında şunları kaydetti:

İtibari paradan uzak durun… kağıttan ve yalanlardan oluşan sahte paradır. Merkez bankaları her zamankinden daha fazla para basıyor. Bitcoin’e yatırım yapın.

Analistler kurumsal talebin artabileceğini düşünüyor

Bununla birlikte, Genesis Global Trading’deb Noelle Acheson, önümüzdeki yıl Bitcoin (BTC) ve kripto şirketlerine güçlü bir kurumsal ilgi öngörüyor. Yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi:

Son 12 aydaki kurumsal büyüme şaşırtıcıydı. Hem doğrudan token yatırımı hem de kripto piyasası altyapı şirketlerinin kendilerine yatırım yoluyla, gelecek yıl bunun hızlanacağına dair güçlü işaretler görüyoruz.

Ayrıca, yılın piyasadaki 65 isimden 40 kripto tek boynuzlu atının doğuşunu gördüğünü tahmin etti. Ancak Acheson, Bitcoin’in artık büyük yatırımcılar için artık tek seçenek olmadığını belirtti:

Ayrıca, daha çeşitlendirilmiş bir kripto portföyünde kurumlardan daha büyük bir ilgi görüyoruz… sektör gerçekten sanırım kendisini sadece pazar liderinden ayırdı.

Son olarak Acheson, birçok yatırımcının şu anda iki büyük kripto para birimini atladığını ve teknolojik ilerlemeyi ve yeni kültürel ifadeleri temsil eden daha riskli ama aynı zamanda daha yüksek getiri token’lerinden bazılarına gittiğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir