Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.437
% 0.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.437
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

4 Kez Bilen Bitcoin Analisti: Büyük Dalga Geliyor! Haftaya…

Başarılı tahminleriyle tanının bir kripto analisti, en son piyasa güncellemesinde okuyuculara, Bitcoin fiyat hareketi yükselirken veya düşerken, likidite ile “tetiği çekmenin” zamanının geleceğini söylüyor. Coinmühendisi.com olarak daha önceki bu haberimizde de belirttiğimiz üzere, Filbfilb takma adlı analist, Bitcoin için isabetli tahminler yapmıştı.

Bitcoin analisti: Daha büyük dalga geliyor

Bitcoin, daha düşük zaman dilimlerinde azalan bir takoz volatilite ebb. gördüğünden, bu hafta boyunca daha düşük zirveler ve daha yüksek dipler yapıyor. Böyle bir durum sonsuza kadar süremez ve kripto analisti Filbfilb’i için bitmesine birkaç gün kaldı. Analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Zamanı geldiğinde, ki bu hızla yaklaşıyor ve her iki yönde de tetiği çekmeye hazırız. Mevcut ortam nedeniyle şu anda sonuç konusunda biraz belirsiz, ancak daha sürdürülebilir bir hareket için sabırsızlanıyoruz.

Filbfilb, yine de hafta sonu potansiyel daha düşük seviyeler öngörüyor. Özellikle de 37.500 dolar civarında desteğe 40.000 doların altında bir dönüş tahmin ediyor. “Daha büyük dalga geliyor. Gelecek hafta biraz aksiyon göreceğimizi düşünüyorum” diyen analist, şu paylaşımı yapıyor:

Son üç hafta sonundan her biri, Bitcoin’in talep alanına girdiğini gördü. Ancak önümüzdeki hafta pompa daha zayıf. Bu yüzden bu hafta tekrar benzer bir şey beklemenin mantıksız olduğunu düşünmüyorum. Fiyat şu anda 50 DMA tarafından destekleniyor, ancak daha önce bahsettiğim gibi haftalık kapanışları bunun üzerinde görmemiz gerekiyor.

Makro resim onlarca yıllık bilmeceyi taklit ediyor

Bu arada bir makro tetikleyicinin Bitcoin için daha önemli bir baskı yaratabileceğine dair endişeler, hiçbir şekilde trade çevreleriyle sınırlı değil. Analistlere göre, önümüzdeki orta vadeli aralığın aşağı yönlü önemli bir oynaklık olabileceğine dair yaygın bir algı var. Analistler, Bitcoin’in altının yanında hala zirveye çıkabileceğini, ancak sürecin muhtemelen acı verici olacağını savunuyorlar. Filbfilb, aynı şekilde, ileriye dönük renklerini gösteren kurulumu ima ederek, şunları söylüyor:

Fiyat hareketi, negatif fonlama ve genel negatif hissiyatın yanı sıra Bitcoin için bir miktar güç gösteriyor. Ancak Fed tarafından yapılan faiz artışları ve planlanan sıkılaştırma, en azından kısa vadede BTC için henüz tanınmayan likidite sorunlarına neden olmaya devam edecek. Bu, büyük oyuncular ve bireysel yatırımcılar/traderlar için daha az likidite ile aynı zamanda harcanabilir gelirlerinde bir sıkışıklıkla karşı karşıya kalan, muhtemelen oynaması biraz zaman alacak bir şey. On yıllardır görülmeyen bir şey.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir