Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.651
% 3.97
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

4 Kez Bilen Analist Uyardı: Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Bitcoin (BTC), geç bir satış maliyetinin 40.000 doları yukarı çekmesinin ardından hafta sonu bazı kritik destek bölgelerinin altında kaldı. Bu hafta 45.000 dolarlık bölgeden tanıdık bir ret gören Bitcoin fiyat hareketi için aralık hala çok açık. Daha önce BTC’de 3.150, 6.500, 10.000 ve 3.800 dolar seviyelerini doğru tahmin eden analist Filbfilb, uyarıda bulunuyor. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

“Bitcoin uçurumun kenarında asılı duruyor”

TradingView’den elde edilen veriler Cumartesi günü Bitcoin için cansız bir grafik çizdi ve BTC 38.600 doları gördükten sonra 39.000 dolar civarında kaldı. Traderlar, 40.000 doların üzerindeki çeşitli fiyat noktalarının, 45.200 dolara kadar olan son koşusunun ardından piyasayı istikrara kavuşturmak için yeterli olacağını ummuştu.

Bununla birlikte, teklifler trendi koruyamadı ve Bitcoin’i 2022 boyunca hareket ettiği aralığın ortasına geri gönderdi. Kripto analisti Matthew Hyland Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

Bitcoin, son birkaç saattir bir uçurumun kenarında asılı duruyor.

“BTC, 39.500 dolar civarındaki alanda tutunamazsa… ”

Cuma günü yayınlanan bir piyasa güncellemesinde, ünlü analist Filbfilb, 39.500 dolar civarındaki alanın tutunamaması durumunda 36.000 doları potansiyel bir short hedefi olarak vurguladı. Ayrıca ünlü analist, Bitcoin’in ‘hala makro düzeyde menzile bağlı’ olduğunu söyledi. Ancak kripto analisti William Suberg desteğin, uzun vadeli yapıları korumaya uygun görünen bir ‘yükselen dalga’ olarak orada olduğunu söylüyor.

William Suberg’e göre, bunların arasında, şu anda 20.000 doların üzerinde ve yükselen 200 haftalık hareketli ortalama (MA) vardı; bu, makro piyasalar duyarlılık açısından Mart 2020 Covid çöküşüne benzer bir şey yaşarken kesin destek sağlamalı. Filbfilb, şu tavsiyelerde bulunuyor:

Piyasada sistematik risk yüksek. Sonuç olarak oynaklık beklenmeli ve işlem hacmi ile süresi dikkate alınarak işlemler değerlendirilmeli.

Bitcoin düşüşü kısa süreli panikten mi?

Makro ortamı da gözlemleyen kripto analisti Michaël van de Poppe, bir Youtube videosunda Ukrayna-Rusya çatışmasının etkisini ve dünya çapındaki zincirleme etkilerini tartışıyor. Analist, güvenliğe kısa vadeli uçuşlar nedeniyle, altının ve ABD dolarının Bitcoin (BTC)’nin karşısında kâr ettiğini, ancak yüzeyin altında benimsendiğini savunuyor. Analist, şu yorumu yapıyor:

Bu aşamada, Bitcoin’in önemli ölçüde düştüğünü görüyoruz. Nedenmiş? Bunun nedeni kısa süreli panik.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir