Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.281
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.281
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

4 Kez Bilen Analist, SHIB ve Bitcoin Yorumunu Paylaştı!

Kıdemli Bloomberg stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki aylarda altı haneli bir fiyata ulaşmadan çökebileceğine inanıyor. Ayrıca kripto para alanındaki spekülatif ticaretten bahsederken Shiba Inu (SHIB) örneği veriyor. İşte detaylar…

Mike McGlone, Bitcoin’de düşüş bekliyor

Yeni bir video röportajında ​​McGlone, öncü kripto para biriminin yüzde 230’luk bir kazançla 100.000 dolara yükselmeden önce 30.000 dolarlık kilit destek seviyesine düşeceğini söylüyor. Coinmühendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere McGlone, Bitcoin (BTC) fiyatında 10.000 dolar, 12.000 dolar ve 50.000 dolar gibi önemli seviyeleri doğru tahmin etmişti. McGlone, son röportajında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Bitcoin’i 41.000 dolar civarında satın alırsanız, bence, belki bir yıldan daha kısa bir süre içinde 100.000 dolar civarında bir artış beklemelisiniz. Ancak şu anda bu seviyelerde, önce 30.000 doları kolayca görebiliriz. Bunun bir tür risk ödülü olmasını kesinlikle bekliyorum çünkü 30.000 dolar kilit destek oldu.

Bloomberg analisti, Shiba Inu’nun (SHIB) spekülatifliğinden bahsetti

Kıdemli Bloomberg stratejisti, Bitcoin’in geri dönüş öncesinde hisse senetlerini düşüş eğiliminde izlemesini beklediğini söyledi. “Hisse senetlerinde beklediğim gelgit giderse, Bitcoin’in onunla birlikte düşmesini, altının daha iyi performans göstermeye devam etmesini bekliyorum. Sonra Bitcoin ve altın öne çıkacak,” ifadelerini kullandı.

Şimdi, borsanın tekrar yukarı doğru düz devam ettiği durumda Bitcoin’in daha iyi performans göstereceğini aktardı.  McGlone’a göre, Bitcoin, kripto varlık alanındaki en kaliteli yatırımdır, ancak bir toparlanma aşamasına geçmeden önce “biraz sarsılması gerekir”. McGlone, son yıllarda kripto para alanında popüler hale gelen SHIB’den de bahsederek aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Kriptolarla ilgili en önemli şey, geleceğin ‘aşırı spekülatif’ bir örneği olmalarıdır. 18.000 adet [coin] olmak üzere 7/24 ticaret yapabilirler. Shiba Inu ve benzeri şeylerde neler olduğunu biliyorsunuz. Bu sadece aptalca. Ancak Bitcoin alandaki altındır. Ve hala spekülatif. Sadece gerçekten sarsılması ve ardından bütün bir piyasa olarak geri dönmesi gerektiğini düşünüyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir