Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.729
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.729
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

4 Analist Korkuttu: Bitcoin Bu Diplere Dalabilir!

Tecrübeli analistler Bitcoin (BTC)’de 30 bin doların altını öngördükleri için korkutuyor. Lawrence McDonald, Peter Schiff, Katie Stockton ve Mike Novogratz piyasa çöküşünde neler söyledi, listeleyelim. coinmuhendisi.com olarak usta isimlerin paylaşımlarını aktarıyoruz.

Analistler Bitcoin (BTC)’den 30 bin dolar bekleniyor

CNBC yazarı Lawrence McDonald, bir Bitcoin’in şu anda 20 ons külçeye eşdeğer olduğunu ve bunun Ağustos ayında kaydedilen 37 onsluk zirveden önemli bir düşüş olduğunu kaydetti. McDonald, XBT/XAU oranı 15 onsa ulaştığında Bitcoin fiyatının satın alma bölgesinde olacağına inanıyor.

Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, şu ana kadar Bitcoin fiyatının en son Temmuz 2021’in sonunda görülen seviye olan 35.600 dolar bölgesine götüren düşüş hakkında yorum yapmak için Twitter’a gitti. Schiff, Bitcoin’in yakında 30.000 doların altına düşmesini bekliyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in şu ana kadar oldukça sakin bir şekilde düştüğünü, ancak 30.000 doların altına vardığında ani bir çöküşün muhtemel olduğunu düşünüyor.

Fairlead Strategies’ten teknik analist Katie Stockton’a göre, Bitcoin’in Perşembe günü %8 düşüşe 40.000 doların altına gerilmesi ileride daha fazla düşüş için zemin hazırlıyor. Stockton, Bitcoin’in 40.000 doların altına düşmesini henüz bir kırılma olarak görmüyor, ancak Bitcoin’i üç haftalık konsolidasyon aşamasından çıkardığını ve kısa vadeli momentumda düşüş eğilimini temsil ettiğini söylüyor. Teknik analist, şu anda önemli bir destek seviyesi olarak 37.361 doları izliyor ve uzun vade için şunları paylaşıyor:

Bu seviye, uzun vadeli yükseliş trendini tanımlıyor ve aşağı inen herhangi bir ara seviyeden çok daha önemli. 40.000 dolar bizim için kilit bir seviye değildi.

Stockton’ın 37.361 dolar civarındaki temel Bitcoin destek seviyesinin altında teyit edilen bir kırılma, kripto para biriminin ikincil desteği 30.000 dolar civarında test etmesi için zemin hazırlayacak ve mevcut seviyelerden %22’lik bir ek potansiyel dezavantajı temsil edecek. Diğer tarafta, analiste göre “birçok altcoin, 2021 yazının en düşük seviyelerinde destek alıyor ve bu, kripto piyasasının tonunu belirlediği için Bitcoin’in desteği tutmasını kritik hale getiriyor.”

Mike Novogratz, yatırımcıları düşüşte satın “almamaya” çağırıyor

Bitcoin milyarderi Mike Novogratz ile sonlandıralım. Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su hisse senetleri düşmeye devam ederse kripto paraların satışlarından çekilmek için mücadele edeceğini söyledi. Novogratz, Perşembe günü piyasanın ayıda olduğunu belirtti ve insanlara rallilerde satmalarını ve diplerde satın almamalarını tavsiye etti. Bununla birlikte, “kripto zaten iyi bir satış yaptı ve bir miktar satın alma desteğiyle karşılaşıyor” dedi. Novogratz, oranlar yükseldiği sürece kripto paralar ve Nasdaq üzerinde baskı olacağı konusunda uyarıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir